Радостен съм, че днес в Народното събрание имах възможността да

...
Радостен съм, че днес в Народното събрание имах възможността да
Коментари Харесай

Цветанов се срещна с представители на Жени ГЕРБ-Пловдив област

Радостен съм, че през днешния ден в Народното събрание имах опцията да се срещна с представители на Жени ГЕРБ-Пловдив област.

Това написа в персоналната си страница във Facebook ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. Ето какво още е написал той:

"С мен бяха още ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила и депутатите от ГЕРБ-Пловдив област ген. Константин Попов, Запрян Янков, доктор Христо Грудев и Младен Шишков. Казах на дамите, че разгадавам на тях за идните европейски и локални избори следващата година. Пред гостите показах вярата си, че ГЕРБ ще усили броя на кметовете си в региона, като за тази цел ще имаме потребност от опита, упоритостта и опциите им. Подчертах, че структурата на Жени ГЕРБ в област Пловдив е една от най-работещите в страната, което ме кара да имам вяра, че дружно ще осъществим задачите си ", приключва Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР