Радиоводещият Симеон Колев вече не крие жената, с която смени

...
Радиоводещият Симеон Колев вече не крие жената, с която смени
Коментари Харесай

Ето с коя млада блондинка Симеон Колев смени Мариана Векилска

Радиоводещият Симеон Колев към този момент не крие дамата, с която смени Мариана Векилска в живота си. Тя е русокоска и двамата даже към този момент живеят на фамилни начала в жилището на Колев в столицата, излиза наяве от последната фейсбук обява в профила на водещия.
Новата възлюбена на Симо, както му споделят приятелите, се споделя Йоана и не е известна в общественото пространство, най-малко до момента. С какво се занимава като специалност младата дама, още не се знае, само че наподобява е намерила по какъв начин да се намести трайно в сърцето на водещия, който доста мъчно претърпя развода си с Мариана Векилска.
След раздялата с Векилска даже, Симо бе изпаднал и в меланхолия, само че ето, че към този момент още веднъж е благополучен и влюбен, а от депресията май няма и диря. Преди време той даже бе споделил обществено, че е посещавал и психотерапевт, с цел да оправи прочувствено с всичко, което претърпява. Стигнал даже до паник офанзиви.
" Балконинг. С ракия, кус-кус, мачкани печени чушки, чесън и патладжан, домакински самун. И гювеч. Последното не е доста лятно, но имаше едно застояло месо в камерата и си крещя - Айде, бегай в слоукукъра ", гласи поста на Симо в обществените мрежи и наподобява той се усеща повече от добре с новата си обич.
Припомняме, че Симеон Колев и Мариана Векилска се разведоха през 2019-та по самодейност на Мариана, откакто имаха благополучен 12-годишен брак. Двамата имат едно общо дете - синът им Момчил, който по време на развода е на 10 години. Векилска има и щерка - Габриела, от първия си брак с футболиста Георги Донков.
Към днешна дата Мариана настойчиво пази персоналния си живот от медийното внимание. Наскоро се заприказва, че счита да се дами за мистериозния си нов другар, само че към момента водещата не е издавала нито подробност.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР