Радина Стоянова от Левски спечели още три златни медала на

...
Радина Стоянова от Левски спечели още три златни медала на
Коментари Харесай

Радина Стоянова спечели три златни медала на държавното първенство по художествена гимнастика

Радина Стоянова от Левски завоюва още три златни медала на обръч, на топка и на бухалки, както и бронзов орден на лента на финалите на обособените уреди при девойки младша възраст на Държавното състезание по художествена гимнастика, категория А, което се организира в зала " София ".

Гергана Чанева от Елизабет Ритмика взе две сребърни оценки на топка и бухалки, Христина Глушкова (Грация) завоюва сребро на обръч и бронз на бухалки, Валерия Александрович (Олимпия 74) се окичи с бронзовото отличие на обръч, а Иванина Асенова (София спорт 2017) завоюва бронз на топка.

На лента шампионка стана Михаела Тодорова (София спорт 2017), а сребърото взе Рая Недялкова (Теа Денс).

При девойки младша възраст до 10 години шампионката в многобоя Миа Александрова от Левски завоюва златния орден за без апарат и бронзов орден на въже.

Носителката на сребърен орден в многобоя Арина Швец (Левски) завоюва злато на въже и на топка, както и сребро на без апарат.

Сребърен орден на въже и бронзовите медали на без апарат и топка завоюва Дария Манчева (Левски Триадица) която е и носителка на бронзовия орден в многобоя, а Виктория Евтимова (Илиана) се окичи със сребро на топка.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР