Радина Кърджилова и Деян Донков обичат да демонстрират в социалните

...
Радина Кърджилова и Деян Донков обичат да демонстрират в социалните
Коментари Харесай

Какво празнуват Радина Кърджилова и Деян Донков

Радина Кърджилова и Деян Донков обичат да показват в обществените мрежи своята обич и обвързаност между тях, както и към сина им Христо, който е към този момент на три години и половина.
 Радина Кърджилова, Деян Донков и ваканцията им в Гърция
Къде почиват Радина Кърджилова и Деян Донков

Семейно на море

Радина е доста дейна в профила си в Instagram и не пропуща да се похвали какъв брой щастливи са тримата дружно. Доказателство за това е и последната ѝ фотография. Тримата са легнали прегърнати, до момента в който Деян прави фотографията, а дребният Христо спи.

" Днес е Ден на християнското семейство! Честит празник! Обичайте се, бъдете сплотени, мощни, единни, Бог да Ви закриля и да пази децата ви! ", гласи текстът под фрагментът.

Вижте тази обява в Instagram.
Днес е Ден на Християнското семейство! Честит празник! Обичайте се, бъдете сплотени, мощни, единни, Бог да Ви закрия и да пази децата Ви!

Публикация, споделена от Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova) на Ное 20, 2019 в 11:39 PST

Наскоро Радина и Деян посетиха Бургас, евентуално да изиграят представлението си " Любовникът " пред локалната аудитория. Актрисата не пропусна да качи няколко влюбени фотоси от разходките им, като в текста под тях благодари на морския град за вятъра в косите, за въздуха, който е продухал главата ѝ и за сълзите, които са се трансформирали в усмивки.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova) на Ное 19, 2019 в 3:39 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР