Ради Енев и Илияна Митева са изглеждали лудо влюбени и

...
Ради Енев и Илияна Митева са изглеждали лудо влюбени и
Коментари Харесай

Ето ги Ради и Илияна от кървавата драма в Кючука! Кога се пречупва любовта помежду им?

Ради Енев и Илияна Митева са изглеждали бясно влюбени и неразделни на фотосите, които младата жена разгласява във фейсбук. Нищо не подсказва за съдбовната развръзка на романса им, който продължава близо пет години.

От профила й в обществената мрежа излиза наяве, че дамата е родом от Кюстендил, само че откакто приключва междинното си обучение се мести в Пловдив и през 2012-а година приключва ПУ “Паисий Хилендарски ". Година по-късно стартира работа в EVN, някъде по същото време се среща с Ради.

Любовта им е безметежна, Илияна разгласява общи фотоси от планински излети и морски ваканции. Междувременно на бял свят се появява и детенцето им.

Кога се обърква всичко, по този начин и не излиза наяве, само че в един миг позитивните фотоси във фейсбук са сменени от снимки на огромни, зли кучета. Както съобщихме, от два месеца Ради е страдал от психологични рецесии, само че е отказвал да се лекува.

Около 8:30 сутринта през вчерашния ден двамата се скарали. Според полицията мъжът е умъртвил брачната половинка си с кухненски нож и по-късно се е самоубил. Мъжът и дамата са открити мъртви, а до тях плачело бебето.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР