Радевите вълнения на обитателя на президентството да повтори мандата си

...
Радевите вълнения на обитателя на президентството да повтори мандата си
Коментари Харесай

ИВА НИКОЛОВА: Румен Радев и Иво Прокопиев зад унищожението на ДеБъ на Христо Иванов и Атанасов. На 14 ноември мислете за спасението си

Радевите безредици на жителя на президентството да повтори мандата си родиха мощна вълна от Христови несгоди, след които бъдещето на неговата партия " Да, България " и обединението му с ДСБ е на точката на заледяване.

Обезкостяването на ДеБъ явно не е задоволително на двамата политически пирати Радев и присъдружния му Иво Прокопиев, които завладяват градската десница от вътрешната страна, с цел да подсигуряват тежест на новия си политически план в лицето на двамата харвардски аферисти Кирил Петков и Асен Василев. Затова са подхванали крайни дейности посредством неизрядно подадели листи с кандидат-депутати въобще да ги отстраняват от изборите.
свързани новини101253на 14.10.202172477преди 4 часа
Просто да създадат по този начин, че Демократична България да не влезе в идващото 48-о Народно заседание, тъй като се съмняват, че другояче подмолният им пасианс за преодоляване на цялата изпълнителна власт няма да излезе.

След отхвърли на РИК - Стара Загора да записва листата на ДеБъ с лидер Атанас Славов поради липса на ръчен автограф, жалбата до ЦИК по същия проблем в Пловдив, където лидер е самият Христо Иванов, както и предлагането на ЦИК да бъде прегледана регистрацията на обединението в още 7 области, отпада всякакво подозрение, че няма никакъв смисъл тя да се явява на парламентарните избори на 14 ноември. И без това резултатът й спрямо 46-я парламент спада, а в случай че бъде отстранена от присъединяване във вота в този момент в огромните градове на страната, шансът й да влезе в идващия внезапно полита към дъното.
свързани новини47765на 14.10.2021
В същото време се откриха и " бодри партизани ", които тъкмо в този миг желаят оставката на водачите на двете съществени партии в обединението - Христо Иванов и Атанас Атанасов. Онзи безконечен мърморан Методи Лалов от типажа " ту му млякото горещо, ту пък друго нещо ", който се усещаше зле и в съда, и в общината, в този момент ненадейно се почувства зле и в партията. И на старта на акцията ненадейно се развика, че Иванов, Иво Мирчев и Антоанета Цонева би трябвало да се разкарат от управлението на партията. Без даже да се запита къде щеше да е той, в случай че не бяха те.

И в случай че това беше пречистен ход на изпечен казуист, от ДСБ - Варна я подкараха напълно дърварската, заплашвайки, че в случай че техният водач Атанас Атанасов не си подаде оставката, ще работят за харвардските аферисти Петков и Василев. Десебарите в шоплъка се втурнаха да замазват ситуацията, като насочиха същото искане, само че с благовидния претекст, че Атанасов в последния миг подменил лидера на листата.

Единственият въпрос, който остава да виси със страшна мощ в пространството е: кой глупак би се хванал на внушенията, че всички тези процеси са естествени, че не са подстрекавани от Радев и Прокопиев и че назначената от жителя на президентството ЦИК няма нищо общо с тая работа. Може би единствено тези, които са измислили тази плоска скица за баламурници, зад която и двамата по остарял табиет се крият като мишоци.

Грозната истина е следната. Въпреки храбрите пози на някогашния длъжностен министър Кирил Петков, при които завладява Народното събрание със 121 депутата и раздава постове на президент, министър председател и основен прокурор, вероятността му по никакъв начин не е розова. Социологическите изследвания сочат, че неговата Политическа партия ПП е на косъм с още три партии, с които се борят надлежно за второто, третото и четвъртото място.

Пак тези изследвания демонстрират, че Демократична България е слязла на пето място. Но не просто ей-така, а откакто харвардските аферисти оповестиха политическия си план, разкриха, че Радев ги е насърчил, а откъм палатите на Прокопиев се разчу, че е спрял паричните потоци към досегашните си любимци Иванов и Атанасов и в сговор с Радев се е преориентирал към Политическа партия ПП, заради което към това название се добави и още едно П в скоби - Прокопиев.

Социолозите бодро регистрираха, че Политическа партия ПП смучат гласоподаватели най-много от ДеБъ и Има Такъв Народ и даже по-малко в сравнение с от Българска социалистическа партия.

Обаче ето че, на същия този стартов напредък на П-тата взе, че се развихри н ай-гнусният скандал с двойното поданство на Петков, съпроводен с осъществяването на редица закононарушения, тъпчене на Конституцията и пробив на националната сигурност посредством назначението му за длъжностен министър от страна на Радев. Скандалът от дълго време си тлееше, само че когато и Конституционният съд извади погрешните документи на Петков, напряко се взриви.

И всичко това под развяваната като пряпорец от Петков и Василев ПОЧТЕНОСТ, където й да й поставят ударението. Направо да си плюеш в пазвата.

И какво прави на това място гнусливият десен гласоподавател, за който също рядко има угодия измежду своите. Ами, плюе си в пазвата. И се връща там, откъдето е пристигнал. Макар и не изцяло, само че значително. А който не се връща, просто не отива да гласоподава.

Затова архитектите и конструкторите на Политическа партия ПП в лицето на Радев и Прокопиев взеха решение да вземат крути ограничения на класическия принцип " момата - с иглата, учений - с мозъка ". Прокопиев - посредством прокситата си, които ненадейно прозряха какви авторитаристи са Христо Иванов и Атанас Атанасов и ултимативно започнаха да им желаят оставките. А Радев - посредством ЦИК, която ще даде всичко от себе си да не ги допусне до изборите в 7-9 области . " Чисто и просто като къпан полицай ", както споделяха преди време куките около тия двама хубавци на нашето време.

Друг метод П-тата им да бъдат въоръжени с въздействие и даже с мандат в идващия парламент просто няма.

Но смъртната опасност пред Христо Иванов и обединението му с ДСБ продължава да стои като озъбено свирепо куче. Доколко сериозно е ситуацията приказва и фактът, че през вчерашния ден самият основател на ДСБ и човек с неоспорим престиж измежду тези хора - Иван Костов, който обществено се появява по-рядко от хелеевата комета, се втурна да ги сасява по медиите.

Някой може и да каже: хак им е на Христо Иванов и на Атанас Атанасов като флиртуваха с този политически корсар в президентството и злорадстваха, до момента в който унищожаваше Българска социалистическа партия. Сега обаче се оказва, че вместо да потриват ръце, е трябвало да попитат Корнелия Нинова защо става дума. Тя щеше да им опише доста по-страшни и рискови за тях неща, в сравнение с виждаме и чуваме всички ние.

Но като се обърне каруцата - пътища доста. Не се знае дали за Христо Иванов и Атанас Атанасов не е прекомерно късно да ги търсят от политическата канавка.

Но се знае с безспорна сигурност, че политическото пиратство вид Радев и Прокопиев би трябвало да се санкционира в зародиш. Та когато мъглата се разсее, да не се озовем всички до един - и партии, и гласоподаватели, в обстановката на Джак Спароу при изчадията на прокълнатия транспортен съд " Черната перла ".

Да се има вяра и да се гласоподава за политически ГМО-та на Румен Радев и Иво Прокопиев не просто е полуда. Това е рисково за здравето и живота - и на партиите, и на жителите, и на страната.

Спасители няма! Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. И в случай че би трябвало да мисли за нещо на 14 ноември, това е за спасението си.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР