Радев се обявява за говорител на интересите на Путин. Той

...
Радев се обявява за говорител на интересите на Путин. Той
Коментари Харесай

Христо Иванов: Радев се обявява за говорител на Путин, нарежда се до Лукашенко

„ Радев се афишира за представител на ползите на Путин. Той се подрежда до Лукашенко “, Това сподели в предаването „ Тази заран “ съпредседателят на „ Демократична България “  Христо Иванов.

 „ Репликата на Радев, че Украйна желала да води тази война при безусловно ясната обстановка и позиция на всички съюзи към, които ние принадлежим, че Украйна е жертва на нелегално, противоправна експанзия от страна на Руската федерация, ни изолира от нашите съдружници “, добави той.

„ Управлението ще бъде комплицирано. Фактът обаче, че имаме диалог, за мен е добра вест “, сподели той

По думите му позицията на Радев била недостойна, подла и доста нездравословна за България.

„ Тази тематика е въпрос на болшинства, а в Народното събрание в въпрос на причини. Ние имаме поради и тази опция. Това, което е значимо за нас е тази комплицирана парламентарна настройка да създадем максимума. Да покаже медна решителна позиция на България. Моментът е комплициран и мъчно у нас и в интернационална проект “, уточни Иванов на въпрос дали обмислят предварителното освобождение на президента.

По думите му гласоподавателите схващат историческата значителност на компромисната композиция межди ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. „ Разбираме, че всеки ден би трябвало да се борим “, безапелационен бе Иванов.

Въпросът е чии ползи пазят политици от Народното събрание и държавното управление, сподели още той

„ Правителството на Денков и Габриел е най-хубавият инструмент, който страната има. Ние би трябвало да направляваме тази смяна “, уточни Иванов.

„ Аз не съм потърпевш, България пострада. Аз напуснах и това зададе по какъв начин се развиха политическите събития идващите 10 години. От тази позиция не изхождам от доверчивост. Ние сме подготвени, в случай че забележим, че нашите сътрудници още веднъж се опита да подменят нуждата от бездънен промени, да подадем оставка и да напуснем ръководството “, сподели то по отношение на това, че през 2016 година ГЕРБ и Движение за права и свободи се отметнаха от препоръчаните му и оставиха надмощието на прокуратурата във Висш съдебен съвет.

„ Не дай боже да бъдете на моето място. Ако не ви оказват помощ с оръжие, какво ще вършиме тогава? Ще кажете: „ Путин, взимай български територии? ”, сподели още той

„ В основата е правосъдната промяна и нашата решителност те твърда. Рационално е да се чака, че нашите сътрудници са си научили уроците. Държим си барута изсъхнал и сме нащрек, само че не може да си позволим поради опасения и неприятни прецеденти да не опитаме. Няма право на това “, безапелационен бе Христо Иванов.

Според него това може да стане до половин година

Той разяснява и отиването му до брега на Росенец преди 3 години. „ Росенец приключи на плажа, когато протестиращите и хората, които бяха докарани от Държавно стопанско предприятие се събраха на едно място и дружно пяха „ Мила Родино “. Нищо, което ние вършим не е компромис всъщност и не е компромис от позиция на задачите, които ние си поставихме тогава. Ние тогава отидохме, с цел да има правда “, акцентира Иванов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР