Радев раздели държавата политически и то толкова тежко, че изпадаме

...
Радев раздели държавата политически и то толкова тежко, че изпадаме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Радев раздели държавата политически

" Радев раздели страната политически и то толкоз тежко, че изпадаме в неуместна обстановка. " Това съобщи водачът на ГЕРБ на среща със симпатизанти в Разград.

" Родина е това, което ти е в сърцето. И да умираш, в случай че би трябвало. Аз съм се клел в знамето и знам, че има хиляди мюсюлмани, които могат да кажат същото. В този приказен край живеят и християни, и мюсюлмани ", сподели някогашният министър председател в коментар във връзка конфликта сред Радев и водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадаъй.

" С Движение за права и свободи, които сякаш президентът се кара, двете комисии в Народно събрание, които дефинират бъдещето на България, районната и стопанската система, са на Движение за права и свободи. Движение за права и свободи по този начин се скараха с Христо Иванов. Тогава и Движение за права и свободи си подвигна електората, и Христо Иванов си го подвигна. Призовавам локалните хора и всички български жители да не се поддават на игрите, които разиграват Румен Радев и Движение за права и свободи. Имитират спор, както направиха с „ Демократична България “ в Росенец. Мустафа Карадайъ ме е обиждал обществено и то по време на предизборна акция, само че не престават да ни обвързват в зависимости с Движение за права и свободи ", посочи Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/228539289188253/
Лидерът на ГЕРБ съобщи, че са били неведнъж сезирани от хора от смесените райони, че " Движение за права и свободи наливат гласове в партията на Слави Трифонов на изборите ".

Той разяснява и обстановката към COVID-19 у нас. " Има тежка четвърта вълна, която ни залива. Днес се обадих на проф. Мутафчийски, с цел да му благопожелавам рождения ден. Да са ни живи и здрави професорите, които имаме. Тези не знаят какво вършат в този момент. Скоро ще препълните интензивните, ще препълните моргите и ще видите тогава какво става ", сподели още водачът на ГЕРБ.

Бойко Борисов прикани страната ни да прояви взаимност с хората в Афганистан и моли " да се погрижим най-малко за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР