Ръчната прахосмукачка Uwant X100 предлага удобството на почистване без кабели Ръчните

...
Ръчната прахосмукачка Uwant X100 предлага удобството на почистване без кабели
Ръчните
Коментари Харесай

Uwant X100 – безжична прахосмукачка с много предимства


Ръчната прахосмукачка Uwant X100 предлага удобството на разчистване без кабели

Ръчните безжични прахосмукачки безспорно са по-удобни и все по-предпочитани от домакините, които ценят времето и напъните си при разчистване на жилището. Един нов представител на тази категория артикули впечатлява с нововъведения и улеснения на налична цена.

Моделът е „ всичко-в-едно ” безжична прахосмукачка, която се предлага в този момент на промоционална цена от €196,57 с ваучър за отстъпка GKBUWANTX11 в световния онлайн магазин Geekbuying. Уредът се доставя гратис до България от европейски склад в границите на няколко работни дни.

Вградените датчици на Uwant X100 настройват автоматизирано мощността на засмукване

С какво Uwant X100 притегля вниманието? На първо място ще изтъкнем патентованата двойна ролка за разчистване – тя се състои от две ролкови четки, предна и задна, които се въртят една против друга, с помощта на което се удвоява мощността на разчистване за по-кратко време. Прахосмукачката почиства дейно както сухи замърсявания, по този начин и мокри разливи, оставяйки след себе си чиста настилка.

Друга забавна функционалност на е патентованото устройство за унищожаване на космите от домашни любимци по четката, които са предизвикателство за всяко домакинство с кучета или котки. Тази прахосмукачка поддържа самопочистване с едно допиране, когато бъде сложена в базовата станция. Иновативна технология автоматизирано почиства четката от косми, както и останалите елементи на прахосмукачката от замърсявания.

Uwant X100 е компактна и лека прахосмукачка, с новаторски дизайн

Ключова характерност на Uwant X100 е и нейната висока самостоятелност. Пакетът от 8 акумулатори с потенциал 4000 mAh обезпечава 55 минути работа на прахосмукачката – задоволително за разчистване на жилище с повърхност от 300 кв. метра с едно зареждане. Що се отнася до презареждането, то лишава към 3 часа и прахосмукачката още веднъж е изцяло подготвена за 50-минутна работна сесия.

Впечатление вършат и огромните резервоари за чиста и мръсна вода – всеки от тях е с размер от 600 ml, което значи, че няма да ви се постанова да изливате и доливате вода по време на почистването. Така ви икономисва една интервенция за по-бързо и дейно разчистване на жилището.

Поставена в базовата станция, Uwant X100 се самопочиства с натискане на един бутон

Uwant X100 е проектирана за 360-градусова еластичност. Нейният ефикасен дизайн с двоен вал улеснява почистването на ъглите на стаята и други сложни места – към краката на масата и столовете, да вземем за пример.

Ръчната безжична прахосмукачка е снабдена с интелигентни функционалности. Така да вземем за пример, уредът има вградени инфрачервени датчици, които дефинират в действително време равнищата на замърсяване на пода и автоматизирано контролират параметри като размер на водата и мощ на засмукването за най-хубаво разчистване.

Патентованата двойна ролка форсира почистването на сухи и мокри замърсявания

В допълнение, LED екран с висока разграничителна дарба демонстрира режима на разчистване и други значими настройки. А функционалността за гласово подкрепяне ще ви уведомява какво се случва на всяка стъпка – от стартиране на прахосмукачката до края на почистването.

В умозаключение, можем да обобщим, че  е една практична ръчна прахосмукачка без кабели, която предлага новаторски функционалности за по-бързо и дейно разчистване, освен това на цена, налична за всяко домакинство.

Uwant X100 е способна да почисти повърхност от 300 кв. метра с едно зареждане

Можете да купите безжичната прахосмукачка тук: – на цена от €196,57 с ваучър за отстъпка GKBUWANTX11 и безвъзмездна доставка от европейски склад на Geekbuying в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР