Race Across the World се завръща в BBC One с

...
Race Across the World се завръща в BBC One с
Коментари Харесай

BBC Race Across the World: Кои са състезателите и колко пари получават?

Race Across the World се завръща в BBC One с чисто ново местонахождение и набор от състезатели, подготвени да се борят за огромната премия.

Тази година петте тима от по двама ще бъдат изтласкани до своите физически и прочувствени граници, до момента в който подхващат съревнование от 15 000 километра в няколко страни. Двойките ще бъдат хвърлени в най-северната точка на Япония и ще бъдат натоварени със задачата да прекосят шест морета и осем граници, с цел да доближат до индонезийския остров Ломбок в Източна Азия.

Тазгодишните двойки включват двойки майка и щерка Брайди и Шарън и Юджини и Изабел. Участват също брачната двойка Стивън и Вив, дуото брат и сестра Бети и Джеймс и най-хубавите другари Алфи и Оуен.

В осемчасовите епизоди състезателите ще оставят своите смарт телефони и банкови карти, с цел да бъдат първи през финалната линия - само че не и преди да избегнете пътя на огнения пръстен, поредност от вулкани и места със сеизмична интензивност. След като петте групи се състезават една против д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР