Работниците на Aldi ще видят още едно увеличение на заплатите

...
Работниците на Aldi ще видят още едно увеличение на заплатите
Коментари Харесай

Aldi дава второ увеличение на заплатата на хиляди работници тази година до £12,40 на час

Работниците на Aldi ще видят още едно нарастване на заплатите тази година, като Aldi още веднъж усилва водачеството си като най-добре заплатен супермаркет в Обединеното кралство.

Почасовото възнаграждение на помощниците в магазините и заместник-управителите на магазините ще се увеличи от £12 на час до £12,40 отвън M25 и £13,55 до £13,65 в рамките. Новите ставки на възнаграждение ще бъдат въведени от 1 юни тази година, като Aldi отбелязва, че това е „ най-високото равнище на начално възнаграждение, плащано в миналото от английски супермаркет “.

Миналия месец веригата супермаркети вкара минимална ставка от £12 на час за целия личен състав на магазините и складовете. Новите минимални ставки на възнаграждение за личния състав бяха в сходство с действителната работна заплата, избрана от Фондацията за виталния най-малко (LWF) през октомври 2023 година Реалната работна заплата е друга от националната работна заплата. Това е скица, към която компаниите и работодателите се причисляват, и ставката се основава на настоящи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР