Работник в кланица почина, след като е бил наръган от

...
Работник в кланица почина, след като е бил наръган от
Коментари Харесай

Работник в кланица, наръган до смърт от бик, който ще бъде заклан при ужасяваща атака

Работник в касапница умря, откакто е бил наръган от бик, който би трябвало да бъде заклан в ужасяваща офанзива на работното място.

Електротехника зашеметяващият оператор Кадир Билен беше притиснат в ъгъла от разяреното животно, преди то неведнъж да го прободе с рогата си. Един от сътрудниците му обезверено се опита да отвори портата, с цел да му помогне да бъде освободен.

Няколко секунди по-късно бикът се отдръпна, оставяйки Кадир, на 55 години, целият в кръв на купчина на земята. Няколко души се втурнаха към него и го дръпнаха за ръцете, само че не съумяха да вдигнат отпуснатия си сътрудник на крайници. Ужасният миг беше сниман от CCTV в кланицата в 19-секундно видео, което Mirror реши да не разгласява.

Това се случи мигове откакто бикът беше въведен в кошарата от гърба на камион в Сулуова, Турция. На място били извикани медици, които оказали първа помощ на тежко ранения мъж. Трагичният Кадир беше откаран в болница в близката Амасия, само че в последна сметка умря от прободните си рани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР