Работник пострада при падане от скеле при ремонт на козирката

...
Работник пострада при падане от скеле при ремонт на козирката
Коментари Харесай

Работник падна от скеле при ремонт на арката на Техническия университет в София

Работник пострада при рухване от скеле при ремонт на козирката на Техническият универистет в София. Сигналът за случая е подаден в 13:18 ч., а колата за спешна помощ е пристигнала на място в 13:29 часа. Раненият мъж е на 45 години. Той е признат в УМБАЛ " Св. Анна " с голям брой пострадвания. Мъжът е паднал от близо четири метра височина. В момента се правят прегледи и диагностика на потърпевшия, като той е контактен.

Арката на университета е ремонтирана преди три месеца от външна компания, оповестиха от университета. Преди няколко дни обаче са видяни пукнатини в мазилката. Инцидентът е станал при премахване на казуса. На мястото имало построено скеле, от което е паднал потърпевшият при издърпване на огромна повърхност от козирката. Районът на ремонта авансово е бил обезопасен, увериха от образователното заведение. Няма други потърпевши.

На мястото на случая екип на NOVA видя служащ на строителната компания да дава показания пред полицията. " Станалото - станало ", сподели мъжът и отхвърли по-нататъшен коментар.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР