Работник почина на снимачната площадка на филм на Марвел в

...
Работник почина на снимачната площадка на филм на Марвел в
Коментари Харесай

Монтажист загина на снимачната площадка на филм на Марвел

Работник умря на снимачната площадка на филм на " Марвел " в Лос Анджелис след рухване, предадоха информационните организации, като цитираха представител на студиото. 

Монтажникът е работил по продукцията Wonder Man, когато е станал случаят във вторник.

От полицията в Лос Анджелис споделиха, че техни чиновници са пристигнали в студиото на улица " Радфорд ", с цел да проверяват смъртен случай, откакто са получили сигнал, че 50-годишен мъж е паднал от подиум на сцена.

" Мислите и най-дълбоките ни съболезнования са с неговото семейство и другари, поддържаме следствието на събитията, свързани с този случай ", се споделя в изказване на представител на " Марвел " до в. " Таймс ".

В Wonder Man, чиито фотоси ще стартират идващия месец, ше взе участие артистът от филмите " Пазителите " и " Аквамен " Яхия Абдул-Матийн II в ролята на Саймън Уилямс, който развива свръхспособности и се опълчва на отряда супергерои от " Отмъстителите ", заяви електронното издание Дедлайн.

Базирана на комиксите на Стан Лий, продукцията е дело от Андрю Гест и режисьора на " Шан-Чи и легендата за десетте пръстена " Дестин Даниел Кретън.

Кретън продължава да работи по Wonder Man, откакто напусна различен план на " Марвел " - " Отмъстителите: Династията Канг ", в който предходната година трябваше да участва актьорът Джонатан Мейджърс.

Смъртта на служащия е следващ съдбовен случай в последните години на снимачната площадка, отбелязва ДПА.

През октомври 2021 година операторката на кино лентата Rust ( " Ръжда " ) Халина Хътчинс умря, откакто беше простреляна с патрон от реквизитен револвер, употребен от артиста Алек Болдуин. Инцидентът стана на снимачната площадка на кино лентата покрай Санта Фе, Ню Мексико. Режисьорът Джоел Соуза също беше ранен, само че се възвърне.

През юли 2017 година каскадьор от " Живите мъртви " почина, откакто пада от балкон върху бетонен под на снимачната площадка на сериала, напомня ДПА, представено от Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР