Работна среща по проект Искам някой да ме чуе! в

...
Работна среща по проект Искам някой да ме чуе! в
Коментари Харесай

Важна среща за домашното насилие се проведе в ОДМВР-Варна

 Работна среща по план " Искам някой да ме чуе! " в поддръжка на жертвите на домашно принуждение, финансиран от Министерството на правораздаването, се организира в ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна.

Директорът старши комисар Даниел Пашов, комисар Илиян Илиев - шеф на отдел " Охранителна полиция ", инспектори от бранш " Охрана на публичния ред и териториална полиция " и представители на районните ръководства при ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна участваха в разисквания и обмяна на потребни практики по линия на предварителната защита на домашното принуждение с работна група от Разград, в чиито състав бяха директорът на ОД на МВР в града - старши комисар Ивайло Йовчев, представители на Окръжната и Районната прокуратури, Дирекция " Социално подкрепяне " и отдел " Закрила на детето ", Районното управление по образованието и Областната администрация в града.

Автори на плана са Сдружение " Център за съзидателно правораздаване " и съдружие " Младежки конгрес ".

На срещата бяха разисквани значими елементи от работата на полицейските чиновници по линия на домашното принуждение, съответни проблеми от тяхната процедура и взаимоотношението сред институциите, ангажирани с казуса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР