Работим за бъдещето развитие на метрото, като за най-важния транспортен

...
Работим за бъдещето развитие на метрото, като за най-важния транспортен
Коментари Харесай

Фандъкова с важни думи за столичното метро!

Работим за бъдещето развиване на метрото, като за най-важния транспортен и екологичен план на София. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова, която ревизира монтирането на релсовия път на бул. " България ", предадеагенция " Фокус ".

За първи път в метрото: Фандъкова тества модерния трен на Siemens (СНИМКИ)

Тя уточни, че към този момент е започналo монтирането на релсовия път, като досега е инсталиран сектор от 500 м. По думите ѝ се чака до септември месец да бъдат инсталирани към 2 км по сектора от „ Красно село “ до „ Медицинска академия “, с цел да продължи работата в идващите сектори. „ Трябва да защитим името на софийското метро, което се дава за образец от Европейската комисия “, уточни Фандъкова.

Тя изясни, че 20 влака са поръчани и е готово мястото, където ще се съхраняват, като скоро ще стартира тяхното тестване.

Според нея е нужен надзор, както от страна на контролните органи, по този начин и на възложителите. По думите ѝ се вършат оперативки отвън публичните инспекции. „ Трябва да се работи доста, активността е извънредно тежка и са нужни доста старания и от страна на строителите, и от страна на хората, които управляват плановете “, уточни тя. Фандъкова изрази вяра до есента на 2019 година да стартира действието на първите 8 км от третата линия на метрото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР