Работим върху състава на кабинета и структурата, допълни Андрей Гюров

...
Работим върху състава на кабинета и структурата, допълни Андрей Гюров
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Ако декларацията не бъде подкрепена, връщаме мандата

Работим върху състава на кабинета и структурата, добави Андрей Гюров

След като през вчерашния ден „ Продължаваме Промяната “ (ПП) получи втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление ръководителят на парламентарната група Андрей Гюров направи изявления и отговори на въпроси пред публицисти в коридорите на Народното събрание, съобщи БГНЕС.

" Работим върху състава на кабинета и структурата ", по този начин Гюров отговори на въпрос дали групировката е подготвена със състав на кабинет, който да показа, в случай че в петък получи поддръжка за плана на декларация за национални цели и задания пред 48-ото Народно заседание.

На уточняващо запитване за министри, Гюров сподели: " На този стадий не приказваме с нито една от партиите за министри, сега напъните са съсредоточени върху декларацията и полемиката, която ще се организира в петък ".

Той уточни още, че се разискват разновидности, които биха могли да бъдат показани.

" Единственото нещо, което сме споделили до този миг, е, че това държавно управление би трябвало да има явен политически гръбнак, който естествено ще бъде от Политическа партия и сме отворени за оферти и от други партии, които биха подкрепили държавното управление, да предложат хора, които биха били специалисти в своята област ", съобщи също депутатът от Политическа партия.

В програмата за работа на Народното събрание за петък втората точка да е декларацията за цели, импортирана от претендента на Политическа партия за премиерНиколай Денков и група народни представители. Гюров сподели, че задачата е да стане добра полемика и да се откри обединяване за общите за страната цели.

" Ако в петък не бъде подкрепена декларацията, най-вероятно ще върнем мандата несбъднат. Това дали ще стане тъкмо в понеделник или вторник, не можем занапред да кажем ", уточни депутатът.

По думите му има опция до петък да се обсъдят промени в декларацията. Той уточни, че може да има и оферти, които да се създадат от пленарната естрада.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР