Работете ефективно от вкъщи Ефективна работа от вкъщи може да

...
Работете ефективно от вкъщи Ефективна работа от вкъщи може да
Коментари Харесай

Ефективна работа от дома

Работете дейно от у дома

Ефективна работа от у дома може да отнеме известна промяна, изключително в случай че преди този момент сте работили в офис или различен вид среда. Въпреки че може да е отлично да бъдеш заобиколен от домакински уют, елементарно е да се разсееш. Ето няколко съвета, които ще ви оказват помощ да бъдете продуктивни и да останете съсредоточени, когато работите от у дома.

Намерете място, където да се обадите сами

Опитайте се да не работите от диван, кухненска маса или друго пространство, което може да бъде споделено с други хора. Определена област за работа внушава дисциплинираност. Ако би трябвало да споделяте пространства, уверете се, че другите от вашето домакинство схващат, че това са работни пространства за вас в този момент и съгласувайте разпоредбите за това по какъв начин и по кое време се употребяват посред ви. 

Установете рутина

Времето ви за пътешестване може да бъде единствено секунди, а не часове, само че се придържайте към същите процедури. Правете всички нормални действия по измиване и закуска и се стремете да бъдете на работното си място до несъмнено време. Работете, когато желаете да си починете и се придържайте към тях. Редовните почивки са значими за благосъстоянието и продуктивността. Често измисляте по какъв начин да решите проблемите, когато отдалечите мозъка си от тях за малко.

Дайте си срокове  

Направете лист на нещата, които би трябвало да извършите и по кое време ще ги вършиме. Ако определяте деня си час по час, можете да маркирате дилемите, откакто сте ги приключили. Разбира се, може да имате избрани от вас периоди от вашата компания или клиенти, тъй че тогава става въпрос за установяване и обмисляне на деня ви, с цел да ги постигнете надлежно.

Дръжте информационните си линии отворени с работа

Поддържайте постоянен контакт с сътрудници и клиенти посредством приложения за телефонни или видеоконференции. Имаме шанс с големия набор от информационни принадлежности, с които разполагаме - тъй че не изпадайте в хибернация, когато работите вкъщи. Намерете аргументи да се обадите на хора да споделят хрумвания и да получат тяхното мнение. Сътрудничество и поддържане на връзка. 

Уверете се, че сте комфортни, когато работите от у дома

Вземете порядъчен офис стол и се уверете, че бюрото и компютърът ви са настроени по този начин, че да можете да работите с изправена поза, защото ще работите тук всеки ден. Опитайте се да извършите обкръжението си привлекателно. Наличието на някои стайни растения наоколо може да даде чувство за връзка с природата.  

Наградете себе си

Не се отричайте от изгодите от работата от у дома и основаването на система за заплащане може да ви помогне да създадете чувство за стойност. Включете радиото или слушайте музика. Можете даже да включите домакинските отговорности в работния си ден. Прането на пране като къса отмора ще ви даде отмора и ще ви спести работа по -късно денем.

Яжте добре, разтягайте се и спортувайте

Останете дисциплинирани с питателните си привички и се пробвайте да се храните здравословно. Яденето на добра закуска ще понижи изкушението да похапнете по -късно. Има доста извършения и извършения за разпъване, които можете да вършиме на бюрото си. Упражненията отделят ендорфини, които усилват щастието и покачват продуктивността.

Правете това, което е уместно за вас

В последна сметка намерете уместно за вас работно пространство и рутина. Всички сме самостоятелни и реагираме друго на натиска на околната среда - тъй че бъдете почтени със себе си и в случай че намерите метод да работите от вкъщи си, който работи добре за вас, тогава се придържайте към него.

Източник: obiavi-za-rabota.com

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР