Работещите в строителната компания Автомагистрали Черно море започват протестни действияв

...
Работещите в строителната компания Автомагистрали Черно море започват протестни действияв
Коментари Харесай

Работници на Автомагистрали Черно море ще блокират пътища в петък

Работещите в строителната компания " Автомагистрали Черно море " стартират протестни действияв в петък.

Те ще блокират няколко основни места - автомагистрала " Хемус " при пътен възел " Белокопитово ", автомагистрала " Тракия " при бензиностанцията на OMV (165 км), както и първокласния път Русе - Варна при кръстовището до магазин " Джъмбо " в дунавския град. Протест ще има и пред Министерския съвет, оповестиха от КНСБ.

Причината за митингите е неизплатените от страната близо 37 млн. лева на " Автомагистрали Черно море " за ремонта на сектор от автомагистрала " Тракия ".

Частната компания е била наета от добилото скандална популярност държавно сдружение „ Автомагистрали “, което е под шапката на Министерството на районното рзвитие и благоустройството. Служебният министър на районното развиване арх. Виолета Комитова смени управлението на компанията с фрагменти на Движение за права и свободи, само че ръководството на сдружението остава толкоз непрозрачно, колкото беше и по времето на ръководството на ГЕРБ.

Министерство на регионалното развитие не е показало до момента информация какво се случва с налетите по сметките на „ Автомагистрали “ милиарди от кабинета на ГЕРБ. Единствено беше дадена информация за консумиране на отпуснатите пари за свлачища, както и напътствието на арх.Комитова банките да спрат заплащанията към компаниите подредени от някогашния началник на компанията Стоян Беличев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР