Работещи в Центъра за спешна медицинска помощ - Благоевград искат

...
Работещи в Центъра за спешна медицинска помощ - Благоевград искат
Коментари Харесай

Медиците от Спешен център-Благоевград искат оставката на шефа Кр. Михайлов, заплашват с гражданско неподчинение

Работещи в Центъра за незабавна здравна помощ - Благоевград желаят оставката на шефа доктор Красимир Михайлов.Медиците заплашват, че в случай че настояването им не бъде задоволено, то ще преминат към гражданско непокорство. Това оповестяват от профсъюз " Защита ", откъдето са изпратили незабавно писмо до институциите посочени по долу.

" Поради безхаберието от страна на шефа на ЦСМП – Благоевград, който очевидно поддържа побойниците, а не своите чиновници, работещите в ЦСМП – Благоевград желаят оставката му ", написа в писмото, адресирано от профсъюз " Защита " до всички вероятни институции, в чиито пълномощия е инспекция и взимане на съответни ограничения.

В документа се показва, че шефът Михайлов и негови доближени заплашвали слжители, които са били в почивния си ден на митинга на медиците във филиала в Петрич, че ще бъдат уволнени, поради поддръжката,която оказали. Освен това изрично се забранявало на слжителите на незабавните центрове по места да членуват в профсъюз " Защита ", откъдето назовават дейностите на шефа Михайлов безотговорни и безхаберни
Напрежението в Спешния център е подбудено от случая, при който екип на ЦСМП - Петрич бе атакуван от рецидивист от село Кърналово,докато го превозвали в колата за спешна помощ.

Петя Колева

Ето писмото:

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР