Работещи и живеещи на ул. Ген. Данаил Николаев в Пловдив

...
Работещи и живеещи на ул. Ген. Данаил Николаев в Пловдив
Коментари Харесай

Опълчението от ул. Ген. Данаил Николаев с втора жалба срещ...

Работещи и живеещи на ул. " Ген. Данаил Николаев " в Пловдив входираха тъжба против решението улицата да влезе в обсега на синя зона. В подписката, прикрепена към нея, са сложили парафа си 237 души, което е над 50% от общия брой на хората с адресна регистрация там. Жалбата е входирана през вчерашния ден сутринта, като е адресирана до зам.-кмета по превоза Тодор Чонов и до кмета на регион " Централен " Георги Стаменов.



В нея живеещите и работещите на улицата акцентират, че са изпратили тъжба против признатото от Общинския съвет решение още през януари, само че недоволството и несъгласието им са останали без внимание. Настояват това решение да бъде анулирано, защото няма да реши казуса с паркирането в региона.



На 5 август на ул. " Ген. Данаил Николаев " се събраха недоволни жители, които обявиха, че към този момент се вършат мерки, с цел да проработи синя зона в региона. Работещите се оплакаха, че ще би трябвало да заплащат по 300 лева месечно - или по 3600 лева на година, с цел да имат паркомясто.

„ Половината коли, паркирали тук, не са наши - нито на работещите, нито на живеещите. Автомобилите са на хора, които бягат от синя зона край Главната и паркират тук заран. Когато и тук стане синя зона, ще бягат на идната улица... и по този начин. Това не е решение на казуса “, разяснява Георги, който е инженер и работи в проектантска къща с офис на улицата. Според недоволните единственото решение на казуса е построяването на общински паркинги на налични цени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР