Работата по портовете ще се ръководи от студио с опит.Shadow

...
Работата по портовете ще се ръководи от студио с опит.Shadow
Коментари Харесай

Shadow of the Tomb Raider излиза за Линукс и macOS през 2019

Работата по портовете ще се управлява от студио с опит.
Shadow of the Tomb Raider, обявената като заключителна част от трилогията за Лара Крофт игра, излезе по-рано тази година, оставяйки смесени усеща в геймъри и медиите. Тази седмица разбираме, че играта ще излезе за още две платформи: за Линукс и macOS. Студиото, което се заема със сериозната задача е Feral Interactive – компания с опит в сходни инициативи. Именно това е студиото, пренесло Tomb Raider от 2013 и идната част от сагата – Rise of the Tomb Raider към двете системи. А това звучи като гаранция за триумф и увеличение на продажбите на играта.

Shadow of the Tomb Raider следва стъпките на Лара Крофт, която е изправена пред заплахата да стане очевидец на апокалипсис с световни размери, предсказан от маите. Играта носи несъмнено мрачни нюанси, изправяйки Лара пред нейното бъдеще, което може да бъде решено, впускайки се в предишното си.

Както за последно научихме, играта ще получи заслужен следдебютен свършек под формата на седем DLC пакета, първият, от които към този момент излезе на бял свят. Става въпрос за прилични като времетраене допълнение, като в пет от тях ще бъде подложен акцент над кооперативния режим и ще преглеждат, както герои, на които не е обърнато изключително внимание в главната игра, по този начин и на някои нови персонажи.

Няма точна дата за излизането на macOS и Линукс версиите на Shadow of the Tomb Raider – някъде през идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР