Какво ли не правят някои артисти, за да привлекат вниманието

...
Какво ли не правят някои артисти, за да привлекат вниманието
Коментари Харесай

Зрителите в шок: Мъж пя на Евровизия без долни гащи

Какво ли не вършат някои актьори, с цел да привлекат вниманието на публиката. Не направи изключение и по принцип не по този начин разкрепостената сцена на състезанието " Евровизия " тази година.

Първата вечер на музикалния конкурс " Евровизия 2024 " се организира в понеделник, в шведския град Малмьо, а доста участници шокираха света с осъществяванията си.

Един от тях е представителят на Финландия Windows95man, който се показа с песента " No Rules " и изненада всички, когато излезе на сцената без долни дрехи.

Изпълнителят се изтъркули от яйце, по тениска, без панталони и гащи и сподели на целия свят голото си дупе.

Изпълнението му на " Евровизия " несъмнено притегли доста внимание, като някои от фенове бяха напряко шокирани.

Снимките му от скандалното присъединяване незабавно се появиха в обществените мрежи, където хората разясниха тези подиуми.

" Мъж без долни дрехи на Евровизия... Е, това още не сме го виждали ", " Това няма смисъл ", " Дъното на дъното ", " Вече нищо не ни учудва ", не престават мненията.

Големият край на " Евровизия 2024 " ще се организира на 11 май, събота от 22:00 часа българско време.Тъй като и тази година България не взе участие в състезанието, той няма да се излъчва по малкия екран у нас.

Въпреки това искащите могат да гледат гратис шоуто в формалния YouTube канал на " Евровизия ".

ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ

На финала ще се изправят изпълнителите на общо 26 страни - 20 от двата полуфинала, страната победител на предходното издание на състезанието - Швеция, както и страните от така наречен " Голяма петорка " взели участие в първото издание на Евровизия - Англия, Германия, Франция, Испания и Италия.

Зрителите от България могат да гласоподават още веднъж за своите любимци на Евровизия, макар че страната ни не взе участие. от категория " Останалата част от света " на уеб страницата на конкурса
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР