Работата от дома е станала неотлъчна част от ежедневието на

...
Работата от дома е станала неотлъчна част от ежедневието на
Коментари Харесай

Как да съчетаем работния кът с интериора у дома?

Работата от вкъщи е станала неотлъчна част от всекидневието на мнозина. Един сполучлив и работлив ден постоянно зависи от околната среда. Затова е изключително значимо да съвместим работния ъгъл с интериора по този начин, че той да бъде освен функционален, само че и да се усещаме добре в него. Нека разгледаме няколко метода, с които можем да реализираме това. повече за отделяне на работен ъгъл вкъщи.
Съвети за основаване на изящен и функционален работен ъгъл
Един съвършен работен ъгъл би трябвало освен да дава отговор на функционалните условия на потребителя, само че също по този начин да е в сходство с общия интериорен дизайн на дома, с цел да основава уют и естетика.
асортимент на мебели – изборът на мебели играе основна роля в обособяването на вашата зона. Заложете на леки и компактни модели, които могат елементарно да се придвижват и преобразуват съгласно вашите нужди;цветове и въодушевление – заложете на цветове, които отпускат и подтикват съзнанието. Пастелните и натуралните тонове основават чувство за шир и успокоение в интериора;осветление – естествената светлина би трябвало да бъде с приоритет. Ако това не е допустимо, изберете лампи, които да обезпечат блестящо и отмерено осветление;организация – подредете всичко, което ви е належащо, тъй че да е на налично място. Използвайте стелажи и органайзери, с цел да оптимизирате пространството.
Изборът на подобаващи мебели, цветове и аксесоари е извънредно значим за превръщането на вашия домакински офис в място, което въодушевява и стимулира за работа, като в същото време е част от общия интериор.
Творчески хрумвания за интеграция на офис зона в разнообразни стаи
Въпреки че доста хора имат желания за класическия домакински офис, не всеки разполага с задоволително пространство за него. Тук на помощ идват изобретателните хрумвания за консолидиране на работния ъгъл в интериора, които освен икономисват пространство, само че и прибавят неповторим сексапил.
в хола – поставете бюро зад дивана или използвайте празното място в някой ъгъл;в спалнята – използвайте част от стаята като работен ъгъл, като поставите малко бюро до прозореца или под рафта с книги;коридор или предверие – можете да се възползвате от дългите коридори, като поставите тясно бюро против стената.
Имайте поради, че всеки дом е неповторим, и потребностите на неговите жители също са разнообразни. 
Как да усъвършенстваме пространството без да жертваме жанр?
Пространството може да е лимитирано, изключително в по-малките жилища. Ето няколко съвета:
отвесно обзавеждане – потреблението на високи шкафове или стелажи може да обезпечи в допълнение място за предпазване, без да се заема непотребна площ;мултифункционални мебели – изберете мебели, които могат да се употребяват по разнообразни начини;зониране – килими, загради или разнообразни цветове на стените, могат да ви оказват помощ за разграничение на работния ъгъл от останалата част на стаята.
Съчетанието на работния ъгъл с интериора на дома освен усъвършенства продуктивността, само че и трансформира жилището ви в по-приятно и функционално място.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР