Работата на Народното събрание започна с декларации от името на

...
Работата на Народното събрание започна с декларации от името на
Коментари Харесай

Депутатите започнаха работа с изявления от парламентарната трибуна

Работата на Народното събрание стартира с заявления от името на парламентарните групи, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “.

Пръв от трибуната се изрече претендентът за министър-председател от ПГ на " Продължаваме промяната “ акад. Николай Денков. Той съобщи, че от Политическа партия са потърсили единственото нещо, което може да ни сплоти като парламентарни групи – и това е препоръчаната от тях декларация по националните цели на България. Помоли всички парламентарни групи да кажат какво не им харесва в документа, а в петък той да бъде разискван.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи, че народът чака постоянен кабинет и ясни задания за осъществяване. " А това е главното ни обвързване. В момента хората желаят постоянен кабинет и главните тематики за тях да бъдат и главните тематики на политиците. Те ни дават явен знак, че ни дават късмет да преодолеем рецесиите и не би трябвало да изпускаме този късмет. Трябва да успеем да покажем нов модел и нов метод към решаваното на проблемите “.

Той бе безапелационен, че от Движение за права и свободи упорстват за постоянен кабинет, само че до такава степен ще се стигне единствено с разговор и общи старания на партиите. По думите му предварителните избори не са добра алтернатива и резултатите няма да се харесат. " Изборите са най-демократичният инструмент и не ни тормозят, само че без основаване на нормалност в политическите субекти, те не са решение., добави ръководителят на Движение за права и свободи.

Според Костадин Костадинов от " Възраждане “ всеки изяснява целите си, само че това е политическо двуличие и този парламент ще е с доста къс политически небосвод.

" Всеки, който най-малко веднъж напуща политическия балон и види действителния живот, знае че хората не обръщат внимание на политиката. Имат други проблеми, не имат вяра в бъдещето и своята лична страна, хората считат себе си за обречени. В началото на работата на това Народно заседание ние се опитахме да сложим съществени въпроси като демографията и провеждането на референдуми. “

Ако изборите са нещо неприятно, дайте да ги забраним, прикани Костадинов. " Нещо скъпо, неприятно и неустановеност, рецесия, а в действителност преди 30 години за разпадането на руската система е тъй като нямахме право на избор. Сега обстановката е същата някой взема решение вместо нас. “

От Възраждане смятат, че би трябвало сами да избираме какъв да бъде нашият път. Той загатна претендентът за министър председател проф. Денков като сподели, че имат напълно разнообразни показа по какъв начин да бъде ръководене България и е прав.

Костадин Костадинов разгласи от парламентарната естрада, че стартират подписка за осъществяване на референдум за запазването на българския лев и от 11 януари стартират обиколки в цялата България.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова честити Новата година на депутатите и пожела мир, успокоение и непоклатимост на страната.

По думите й това доста зависи от политиците. " Ние би трябвало да свършим избрана работа. Най значимите тематики са обучение и просвета, опазване на здравето и обществена политика. За да има средства за тази политика би трябвало да има стопанска система. Крайно време е да наблегнем на качеството на образованието. Подкрепа за раждането на всяко дете, майчинство колкото минималната работа заплата, минимална заплата 50 % от междинната.

Крайно време е да спрем единствено да приказваме за понятието “енергийна беднотия ", а да решим казуса “, добави Нинова.

По думите й за тези цели би трябвало да има развита стопанска система. " Забелязваме, че около Плана за възобновяване се прокрадват и други закони, които няма нищо общо с него обаче “, добави още водачът на Българска социалистическа партия.

Според съпредседателят на " Демократична България “ Христо Иванов преди всичко е необходим разсъдък. " Всички ние приказваме за разговор и да бъде носителя на отговорността и след това затъваме и дребнавие. Трябва да се кажат няколко думи и за опциите и да дадем на жителите нова сесия, която ще реши ориста на политическия модел и да кажем, че има вяра. Трябва ни самочувствие, вяра и посока. Едното нещо оттатък рецесиите е, че стартира промяна и тя крие опасности “.

Христо Иванов сподели, че би трябвало Народното събрание да излъчи държавно управление, готово за тази промяна и би трябвало да има ясна стратегия. " Дайте да спрем опцията от трибуната да се леят проклятия, внушения и тайни теории и спрем с политиката на страха. “

Иванов акцентира, че най-важна е стратегическата изясненост на страната ни.

Стефан Янев от " Български напредък “ пожела доста здраве на всички, тъй че да бъдат в положение да изпълнят дилемите, които стоят пред тях. " Реализирането на вярата за по-добро бъдеще и за справяне с провокациите. В първия ден на това Народно заседание заявих, че Народното събрание е място за разговор и предложение, и търсене, и отстояване на решения в полза на българите. За да намерим решенията, всеки един от нас би трябвало да е в положение да предлага лидерско държание, а не да търсим оправдания в електората. Основните решения, които предстоят е да намерят решения за сформиране на държавно управление и главната ни задача е това, а това е и основата на вярата на българските жители. “

Според Тома Биков от ГЕРБ е била пропусната сериозна опция да бъде спряна политическата рецесия да спре като бе препоръчан проектокабинета на проф. Габровски и не бе подсилен. Герб беше подготвена на взаимни отстъпки и да удовлетворенията настояванията с първия мандат.

Иновациите за връщане за искане на заличаване на политическия конкурент би трябвало да приключат с напъните на всички нас. На нас ни е необичайно по какъв начин сътрудниците желаят поддръжка от тези, които желаят да унищожават. Но свикнахме с държание лишено от всякаква логичност. Днес имаше апели да се отнесем съществено към декларацията на Политическа партия, само че тя не може да ръководи страната ни и не е добре написана. Управлява се от държавно управление и министри. Призоваваме ви в случай че желаете в действителност да извършите държавно управление да методите оптимално съществено и да предложите състав на кабинет, както ние направихме. Всичко останало е отиграване на обстановката и то не толкоз умело.

Биков уточни, че демокрацията е нежно нещо и може елементарно да рухне. Трябва да бъде извънредно деликатни в връзки между тях и когато търсим поддръжка да не слагаме ултиматуми. Пред Колкото и избори да бъдем изправени ще се окаже, че би трябвало да има разговор сред нас.

Тома Биков от ГЕРБ съобщи, че е била пропусната сериозна опция да бъде спряна политическата рецесия с оферти проектокабинет на проф. Габровски, който не беше подсилен. " ГЕРБ беше подготвена на взаимни отстъпки и да удовлетворява настояванията с първия мандат. “

На нас ни е необичайно по какъв начин сътрудниците желаят поддръжка от тези, които желаят да унищожават, добави Биков. " Но свикнахме с държание, лишено от всякаква логичност. Днес имаше апели да се отнесем съществено към декларацията на Политическа партия, само че тя не може да ръководи страната ни и не е добре написана. Управлява се от държавно управление и министри. Призоваваме ви, в случай че желаете в действителност да извършите държавно управление да методите оптимално съществено и да предложите състав на кабинет, както ние направихме. Всичко останало е отиграване на обстановката и то не толкоз умело. “

Биков уточни, че демокрацията е нежно нещо и може елементарно да рухне. " Трябва да бъдем извънредно деликатни в връзки между тях и когато търсим поддръжка да не слагаме ултиматуми. Пред колкото и избори да бъдем изправени, ще се окаже, че би трябвало да има разговор сред нас. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР