Работата ми в Момичетата от града е много динамична и

...
Работата ми в Момичетата от града е много динамична и
Коментари Харесай

Красивият ноутбук навсякъде с мен

Работата ми в " Момичетата от града " е доста динамична и постоянно постанова да съм в придвижване, да се срещам с любопитни хора, да вземам участие във фотосесии, да провеждам събития и да навестявам забавни места. А в това време би трябвало да съм и онлайн, с цел да споделям с вас всичко вълнуващо, което се случва в града.

Затова за мен беше наслаждение да тествам едно устройство, което ми предложи улеснение и надеждност в работата даже когато съм в придвижване.

Първото нещо, което харесах незабавно в, е неговият  елегантен дизайн , тъй като хубостта в дребните неща постоянно е вдъхновяваща. Тук няма потребност да споделям повече, на фотосите вие сами виждате неговата бронзова хубост.

Второто нещо, което ме завоюва, е неговата лекост . Той е толкоз тъничък и лек, че безусловно няма да го усетите в чантата си. Това ми разреши да работя спокойно дори и отвън работното ми пространство. Smartbook 133S има железен корпус с дебелина едвам 1,3 см , а с помощта на тежестта от 1,5 кг  можете постоянно да го носите със себе си. И новият модел сигурно ще се трансформира във ваш правилен асистент в работата и в неизменим сателит по време на пътешествията.



A в този момент да се върнем и на темата  надеждност и точност , която е толкоз основна за всяко устройство.

Smartbook 133S работи с двуядрен процесор Intel® Celeron® N3350 (честота до 2,4 GHz), който разрешава бързо да се справяте с всяка задача. А оперативната му памет от 3 GB/4 GB няма да разреши досадни забивания по време на работа. Другото хубаво нещо е, че вътрешната му памет 32 GB може елементарно да се усили благодарение на SSD устройство до 512 GB.

Благодарение на енергоспестяващите технологии и батерия с огромен капацитет  ноутбукът може да работи до 8 часа без спиране и без да се зарежда . Снабден е и с 13.3-инчов Full HD идеален екран . А матрицата IPS обезпечава ясно изображение и наситени цветове .



Новият модел е модернизиран и с конфигуриран Windows 10 Home/Windows 10 Pro . С него ще можете да се наслаждавате на всички прерогативи на една модерна операционна система. Интуитивният интерфейс ще ви помогне бързо и дейно да се справяте със дилемите, усъвършенстваната продуктивност ще ви разреши да почувствате новото измерение на мощността, а с помощта на спомагателните услуги и приложения всяка секунда с новото устройство ще бъде изпълнена с комфорт и удивление.

Smartbook 133S не се нуждае и от преходници: двата високоскоростни врата (USB 3.0 и micro HDMI) обезпечават елементарно включване към всяко устройство – огромен екран, мишка, принтер или скенер.

И единственото, което към този момент мога да ви пожелая, девойки, е приятна работа със!





С поддръжката на Prestigio
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР