Р уски танцьор илюзионист шокира аудиторията на американското забавно предаване

...
Р уски танцьор илюзионист шокира аудиторията на американското забавно предаване
Коментари Харесай

Зловеща кукла танцува на сцената на американско шоу

Р уски танцьор илюзионист шокира аудиторията на американското занимателно предаване "Америка търси гений ", откакто на сцената танцува с кукла с леко стряскащ тип.

В началото на своето показване илюзионистът Паша споделя пред журито, че брачната половинка му сякаш пропуснала самолета си и няма по какъв начин двамата да показват своето танцово осъществяване. Пред съдиите той споделя, че в никакъв случай преди не е представял осъществяването напълно самичък, по тази причина в този момент ще би трябвало да импровизира.

След това Паша отива зад кулисите на сцената и секунди по-късно човек от екипа се връща с количка, върху която стоят двама души, само че единият е явно кукла в рокля.

Журито наподобява комплицирано и очевидно не знае по какъв начин да реагира, само че откакто виждат гъвкавите, съвсем нереални танцови придвижвания на Паша, изпадат в възторг, на фона на крясъци от страна на актрисата София Вергара.



Комикът Хауи Мандел, който е измежду журито на "Америка търси гений " обаче отбелязва, че "ако хората включват тв приемника си тъкмо в този миг, доста дребни деца ще бъдат изплашени ".

"Това беше... необичайно ", споделя моделът Хайди Клум, на което Паша ѝ дава отговор "Знам ".

Създателят и продуцентът на предаването Саймън Коуел пък отбелязва: "Всички си мислихме, че това ще бъде извънредно, само че в действителност беше страхотна изненада. Имате четири "да "! "

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Двама пияници четат вестник: " Алкохолът редуцира живота на човек на половина ". Баджанак, ти на какъв брой си години? - На 40! - Ето, а в случай че не пиеше,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОперацията по взривяването на язовирната стена е била осъществена в град Луоян след тежки наводнения в ЧжънчжоуНякои дати служат като повратни точкиКакви са главните цели в сектораПродължава издирването на водача и автомобилаВ целия Източен Анадол температурите надвишават междинните за сезонаТя получи поддръжка от 137 депутатиОчакват се два модела от серията Galaxy ZТрябва да променим законите, тъй че мутризация в бъдеще да не бъде допустима, без значение кой е на власт, съобщи тяМика Зайкова не пропусна да се пошегува в типичния си стилБългария е в рецесия и най-очевидното проявяване на това, е че година нямаме пълноценно и обикновено ръководство, уточни тойСпоред ръководителя на Движение за права и свободи час по-скоро би трябвало да бъдат посочени ясни цели и да се показа управническа програмаИзбрани сме в най-ниска изборна интензивност – това е знак към всички, съобщи водачът на БСПТова сподели тя в първото съвещание на 46-ото национално заседание " Този парламент, който подреди българският народ, е по-различен от предходния ", сподели тойТова съобщи силовият министър преди началото на новия парламент Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР