Quibi вече се бори за сърцата и парите на американците,

...
Quibi вече се бори за сърцата и парите на американците,
Коментари Харесай

Когато си говориш със секс куклата на гаджето ти

Quibi към този момент се бори за сърцата и парите на американците, само че за момента не съставлява конкуренция на огромните стрийминг платформи.
 Quibi, стартът на стрийминг платформата и по какъв начин разочарова някои хора
Как Quibi съумя да разочарова някои хора

Силен ли беше стартът на новата стрийминг платформа

Въпреки това портфолиото на Quibi от налични за гледане сериали не е за подценяване все още, а и ще продължи да пораства. Поредното попълнение е комедията Dummy .

Животът на Коди (Ана Кендрик) наподобява спретнат. Тя има работа, в която е в действителност добра, има и другар, който обича.
 Quibi, късите сериали и какво знаем за новата стрийминг платформа
Стрийминг платформа, която трансформира играта

Quibi - какво съставлява и какво ѝ е особеното

Един ден обаче се усъмнява дали той не ѝ изневерява. Опасенията ѝ са напразни, тъй като няма друга жена в живота му. Е, не и такава от плът и кръв.

Оказва се, че гаджето на Коди има... секс кукла. Несъмнено е малко стресиращо, а става още по-стресиращо, когато се оказва, че тази кукла приказва и разсъждава като феминистка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Anna Kendrick (@annakendrick47) на Окт 30, 2019 в 12:51 PDT

Сега обаче Коди би трябвало да разбере дали качествата на куклата не са единствено в нейната глава, по тази причина взема решение да тръгне на вълнуващо пътешестване с нея.

Звучи занимателно, а още по-забавно ни стана, когато разбрахме, че за Dummy създателката му - Коди Хелър, е употребила ентусиазъм от персоналния си опит.
 Уил Смит, Quibi, This Joka и новото stand-up комедийно предаване
Уил Смит ще ни спуква от смях

В ново stand-up комедийно предаване

Пред Meaww тя споделя, че при започване на връзката ѝ с Дан Хармън (създателят на " Рик и Морти " ), с който към този момент са сгодени, той е имал секс кукла, написа Digital Spy. Това не е давало мира на Хелър и признава, че непрекъснато е мислела за куклата. Ето по този начин се е родила и концепцията за Dummy.

Dummy ще бъде в Quibi по-късно тази година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР