Путиноидът е човек, който живее в свой собствен свят, написа

...
Путиноидът е човек, който живее в свой собствен свят, написа
Коментари Харесай

Руски журналист направи профил на Путиноида

Путиноидът е човек, който живее в собствен личен свят, написа съветският анализатор и публицист Дмитрий Милкин във Фейсбук.

Според създателя на профила безрезервният почитател на стопанина на Кремъл вижда в кумира си човек, който изправи Русия на крайници. "Вторият президент се оправи с тежкото демократично завещание на своя предходник Борис Елцин и неговите министри, които доведоха страната до банкрут в края на 90-те години на ХХ век ", уточни още Милкин.

"Путиноидът е "критичен " човек. Той не има вяра напълно на държавните медии, тъй като малките екрани и другите средства за всеобщо осведомление омаловажават триумфите на президента. Според феновете на президента прикриването на информацията е част от остроумен проект на Владимир Путин ", добави създателят.

Според разбора в държавното управление на Дмитрий Медведев, Централната банка и други основни институции има либерали, които поставят пръти в колелата на Русия. "Путин обаче не е отговорен, тъй като е бил подведен от неприятни хора. Това е част от кредото на Путиноида ", проучва още журналистът.

"Основният триумф на Владимир Путин е присъединението на Крим към Русия през 2014 година Това бе възобновяване на историческа неправда и крайници към връщането на величието на Съветския съюз. Естествено, че Западът се опасява от могъщата страна и поради това наложи стопански наказания. Ние даже да не бяхме си върнали Крим, отново щяха да ни наложат ограничавания. Това "желязната " логичност на Путиноида ", написа в умозаключение Милкин.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР