Путинисти готвят поредна провокация срещу гражданския мир, използвайки темата за

...
Путинисти готвят поредна провокация срещу гражданския мир, използвайки темата за
Коментари Харесай

Путинисти готвят провокация пред дома на министър Тагарев, представена като поход за мир

Путинисти готвят поредна провокация против гражданския мир, употребявайки тематиката за помощ за Украйна за пробутване на кремълски ползи и опълчване на обществото. Този път на мерник е подложен новият боен министър проф. Тодор Тагарев. На 9 юли путинистите, обединени във готвят сякаш поход за мир и суверенитет в София, който би трябвало да приключи пред дома на министър Тагарев.

Сборният пункт е пред постройката на Външно министерство, а от там подправените миролюбци ще се насочат към дома на министъра. Персоналната офанзива против него е измисленото обвиняване, че Тагарев желае да ни вкара във война, без да има никакви достоверни обстоятелства и информация в тази посока. Хибридката се пропагандира от няколко седмици от кръгове към проруската партия „ Възраждане “, чиито симпатизанти нападат жителите в страната да се подписват против изпращане на български бойци на украинския фронт. Дори и представители на служебното държавно управление на Румен Радев опровергаха тези безумни и безпочвени неистини.

Организаторите на похода настояват, че чакат поддръжници от 40 града от страната, а походът ще бъде кротичък и под българския народен байрак.

Реално обаче проявата е директен гнет и офанзива против персоналното пространство и фамилията. Дано и този път Министерство на вътрешните работи и специфичните служби да се създадат на слепи и глухи и да разрешат гаврата с противозаконния и вандалски митинг пред постройката на Европейския съюз в София.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР