Путин реши да организира концерти в цялата страна в подкрепа

...
Путин реши да организира концерти в цялата страна в подкрепа
Коментари Харесай

Навални: Алчните отрепки, които искат да печелят пари от реклама на война и смърт, трябва да получат награда от Запада

Путин реши да провежда концерти в цялата страна в поддръжка на войната. Нарече ги маратонът " Zа Русия ". Заделили са толкоз доста пари, за да показват репортажите: хонорарите на артистите са два пъти повече от нормално. Резултатът: присъстващите на концерта се оплакват, че им заплащат няколко пъти по-малко, в сравнение с хартия. Щом си путински служител, значи няма по какъв начин да не крадеш. Това е в твоето ДНК. Това написа във " Facebook " съветският опозиционер Алексай Навални.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5386
" Съединени американски щати, Европейският съюз, Англия, Канада, Австралия, Нова Зеландия обаче би трябвало да сложат завършек на тази история. Алчните лицемерни отрепки, които желаят да печелят пари от реклама на война и гибел, би трябвало да получат премия от Запада: наказания и доживотна възбрана от цивилизованите страни ", прибавя той. 

" Сигналът би трябвало да е пряк и явен: не може да седите на два стола. Не може днес да пеете за войната в Новосибирск, а на следващия ден да печелите пари, забавлявайки посетители на рождения ден на олигарха на Френската ривиера или в Аспен ", акцентира Навални.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР