Путин е престъпник, равен на Хитлер. Това написа в профила

...
Путин е престъпник, равен на Хитлер. Това написа в профила
Коментари Харесай

Проф. Евгений Дайнов: Путин е престъпник, равен на Хитлер

Путин е нарушител, еднакъв на Хитлер. Това написа в профила си във " Facebook “ политологът проф. Евгений Дайнов. Публикуваме текста без редакторска интервенция: 

" Стигнахме до ден 100 от началото на войната. От тия 100 дни, 90 прекарах в " карцера " на ФБ, лишен от опцията да приказвам, споделям, одобрявам или одобрявам предложения за другарство. За малко бях " на независимост " в края на февруари и при започване на април. Току-що още веднъж ме " пуснаха ".

Прави усещане, че с периодически сходен бан са все изтъкнати съперници на съветското навлизане в Украйна. В същото време на всички путинисти се дава безбрежна ФБ-свобода, даже когато те заплашват хора и групи хора със затвор, бесилки, тричане или концлагери. Очаквам, несъмнено, всеки миг още веднъж да бъда вкаран в карцера. В началото на май даже не ми дадоха да си отворя устата преди да ми продължат присъдата.

Та да повторя основното, до момента в който мога: Путин е нарушител, еднакъв на Хитлер; Русия ще загуби тази война, защото западната цивилизация още веднъж ще победи следващия сатрап; остатъчната съветска империя грозно ще се разпадне, само че преди този момент руснаците ще си напомнят мизерията от руско време; Украйна ще стане една от най-важните страни в Европа, която на собствен ред ще си живее отлично без съветски газ и нефт; тези в Европа (не единствено политици), които очевидно или не толкоз очевидно се подредиха до Путин, ще бъдат опозорени и ще влезнат в учебниците като предатели и колаборационисти. Слава на Украйна. Орките - вън от европейската земя ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР