Пускат на търг луксозна лимузина, която е возила шефовете на

...
Пускат на търг луксозна лимузина, която е возила шефовете на
Коментари Харесай

Банката за развитие продава на търг луксозно BMW, возило шефовете на ББР

Пускат на търг първокласна лимузина, която е возила шефовете на ББР. Това заяви служебният министър на стопанската система Кирил Петков в своя профил в обществената мрежа.

" ББР продава собствен актив от през вчерашния ден: BMW на Мавродиев. По-добре с тези пари да финансираме още един дребен бизнес! ", написа Петков във Фейсбук.

Луксозната немска кола има под капака си 449 конски сили, салонът е доста съвременен, задвижват се и четирите колела.

 Снимка: BulFoto

Возилото е модел от 2016 година и е едвам на 39 000 км.

Кредитната институция, която към този момент е с ново управление, дава начална цена от 95 000 лева, въпреки автомобилът да коства доста повече.

 Снимка: BulFoto

" Банката за развиване пусна търг за БМВ-то на Мавродиев с начална цена 95 хиляди лв., единствено на 39 хиляди километра. Луксозната кола е с всички екстри, такава нова коства към четвърт милион. Изложена е пред офиса на банката до Народния спектакъл ", означи депутатът от " Демократична България " Владислав Панев, който разгласява фотография на BMW-то в профила си във Фейсбук.

И добави: " Смятайте за какви неща са харчени парите на данъкоплатците. Чудесна самодейност на новия директорски съвет на държавната банка да се отърве от скъпите и неносещи рентабилност активи. Това е метода, открити и транспарантни търгове. А не скрито, без никой да разбере. Както се е случвало нерядко. Поздравления за целия състав, в това число за изпълнителният шеф Цанко Арабаджиев ".

Вижте още фотоси на първокласното возило ТУК>>>
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР