Пускаме изцяло коледния дух от бутилката с днешните ни шопинг

...
Пускаме изцяло коледния дух от бутилката с днешните ни шопинг
Коментари Харесай

Коледните пуловери могат да бъдат шик и тези 10 шопинг находки го доказват

Пускаме напълно коледния дух от бутилката с днешните ни шопинг находки, с които ще се опитаме да ви убедим, че има късмет да спазите традицията с коледните пуловери и все пак да не изглеждате неуместно като Мистър Дарси в. Пък и в това към този момент зимно още един топъл и мек пуловер в никакъв случай не е непотребен. Защото даже и да изберете обикновен модел в алено, може да се каже, че сте в звук с тематиката на празничния сезон. Същото можем да кажем и за зеленото, което обаче може да е комбинирано с различен цвят, с цел да се получи по-интересна композиция.

Закачливите коледни щампи също не са за пропускане, само че, несъмнено, в случай че са употребявани стилно и съответно. Добър вид са и скандинавските принтове, както и към този момент обичайните пуловери с овце, въодушевени от един от пуловерите на.
               

Преди две години мъжкият бранд стартира първата си дамска сбирка точно с него. Джак Карлсън, изобретателен шеф на марката, взема решение да пресъздаде паметния червен пуловер с принт на овце, моделът, който през годините е заимствуван нееднократно, само че той съумява да открие и употребява истинския дизайн, основан през 80-те. И до през днешния ден обаче не престават да се появяват разнообразни негови тълкования. И в случай че даже и това ви идва допълнително, може да се насочите към обикновен пуловер в безпристрастен цвят с добавени перли или камъни, с което да оправдаете празничната си визия.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР