Пушене в заведението, непълнолетна сервитьорка, арест и обвинение в убийство,

...
Пушене в заведението, непълнолетна сервитьорка, арест и обвинение в убийство,
Коментари Харесай

Нов удар по обвинения в убийство Дечкин!

Пушене в заведението, малолетна сервитьорка, арест и обвиняване в ликвидиране, а през днешния ден и санкция от 5000 лв. - всичко това сполетя за по-малко от половин година шефът на пловдивското билярдно заведение "Академи " в ТЦ "Гранд " - Здравко Дечкин, написа "Трафикнюз ".

Последната глоба от 5 бона е за работа на клуба след среднощ без съответно позволение. Нарушението е записано при започване на февруари, само че чак в този момент наказателното разпореждане влиза в действие, откакто Районният съд в Пловдив отхвърли жалбата на компанията на Дечкин "Новитрон ".

Полицаи отишли на инспекция към 30 минути след среднощ, а в заведението през това време имало над 10 души, консумирали се питиета, музиката била усилена и по нищо не личало, че от дълго време обектът няма право да работи. 32-годишният Дечкин, който по това време още е на независимост, обяснил, че дочаквал клиентите да си допият, само че това въобще не минало пред органите на реда. Оказва се, че заведението не има позволение за удължено работно време, макар че редовно работи до дребните часове и на редица места в онлайн пространството графикът му е оповестено до 2 часа през нощта.

Всъщност билярд-клубът събира в актива си арушения съвсем всички вероятни за по-малко от няколко месеца. Посетител подава сигнал за пушене в закритото заведение на връх студентския празник 8 декември. В обекта идва инспекция, само че защото заведението не дава пепелници, а добре познатите различни съдове за пепел - чинийки, санкциониран е единствено пушачът клиент.

Междувременно обаче заведението става обект на инспекция и на Инспекцията по труда. Оказва се, че в клуба, настоящ и през дребните часове на денонощието, работи малолетна барманка и сервитьорка. Именно по това нарушаване е формирана кореспонденция против Дечкин, а проверяващи взимат пръстовите ми отпечатъци като следствено лице. Веднъж пуснати през системата с престъпни случаи се оказва, че тези отпечатъци съответстват с откритите на място на престъпление с летален излаз от преди 10 години. Става дума за отпечатъците, взети от входната врата на милионерката Виолета Балабанова. Жената е ограбена и наръгана 5 пъти с нож на 30 септември 2009 г пред жилището си, а 8 дни по-късно издъхва в болничното заведение.

Така следващото, привидно не съдбовно нарушаване в билярдното заведение на Дечкин, му изиграва доста неприятна смешка, а проблемите му със закона към този момент се мерят в години - години в пандиза. Ако Дечкин бъде приет за отговорен за действието го грози отнемане от свободата до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.

Припомняме, че Апелативният съд в Пловдив остави Здравко Дечкин в ареста за непрекъснато. Все още не е ясно по кое време прокуратурата ще внесе обвинителен акт в съда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР