Публикуван е индексът за 2023 г. Индексът е ежегодна

...
Публикуван е индексът  за 2023 г. Индексът е ежегодна
Коментари Харесай

Обявиха 100-те най-добри работодатели за 2023 г.


Публикуван е показателят " ” за 2023 година Индексът е годишна самодейност на Career Show и цели да отдаде самопризнание на работодателите, получили оценки за достиженията си в посока развиване на гении и основаване на удобна работна среда. Класацията е формирана на база получените награди от влиятелния конкурс за най-хубав шеф на България  - Career Show Awards. 

На челната десятка в тазгодишното издание на показателя застават фирмите: 

Kaufland България

SiteGround

Лидл България

Talent Group

Lab08

Tavex

Yettel

HRS Bulgaria

Transpress

Paysafe

В съпоставяне с миналогодишната ранглиста Kaufland България и SiteGround резервират челните си позиции, а Лидл България се изкачва с три позиции - от 7 до 3 място - и се подрежда измежду топ 3 на най-хубавите работодатели в България. 

Компаниите, намерили място в класацията, се отличават със своите консистентни старания в посока създаването и използването на тактики за развиване на гении. Наградите, получени през последните 4 години, демонстрират точно обезпечаване на удобни, приобщаващи и стимулиращи условия на труд за чиновниците. Най-популярните категории на Career Show Awards, в които аплайват работодателите са: " Стратегия за образование и развиване ”, " CSR тактика ”, " Стратегия " Здраве и уелнес ". Това е ясна индикация, че работодателите в България от ден на ден приоритизират удовлетвореността на чиновниците си и основаването на удобна работна атмосфера.

" Благодарение на влиятелните награди, които организираме, през годините имаме опция да проследим политиките на работодателите в посока грижа за чиновниците. С наслада следим тяхното развиване и адаптивност и сме щастливи да забележим техните триумфи. Поздравяваме всички класирани в тазгодишното издание на показателя " Топ 100 най-хубави работодатели в България ” и им пожелаваме да не престават да дават своя принос към подобряването на работната среда у нас и да служат за образец. ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Цялата ранглиста " Топ 100 най-хубави работодатели в България ” за 2023 година е оповестена на. 

Новите кандидати за отличие от водещите награди за най-хубав шеф - Career Show Awards - към този момент подават своите кандидатури. Те ще бъдат оценени от влиятелното жури на премиите, в състава на което влизат експерти с дълготраен опит и потвърден експертиза в разнообразни сфери на публичния и бизнес живот, измежду които инж. Васил Велев (АИКБ), Н.П. Посланикът на България в Италия Тодор Стоянов, журналистът Антоанета Николова, предприемачът и началник готвач Силвена Роу и др.  

Крайният период за кандидатстване в премиите е до 30 юни от тук:  

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР