Публикуваме коментар на журналиста, икономист и писател Григор Лилов във

...
Публикуваме коментар на журналиста, икономист и писател Григор Лилов във
Коментари Харесай

Григор Лилов: Тъпи сме и затова ни лъжат за Сашко

Публикуваме коментар на журналиста, икономист и публицист Григор Лилов по отношение на намирането на 12-годишния аутист Александър, който 9 дни беше в неопределеност:

" Тъпи сме и по тази причина ни лъжат за аутиста Сашко:

БЕЗ ВЪПРОСИ СЛЕДВА ЕУФОРИЯТА ПОКРАЙ ЕДНО " НАМИРАНЕ "

.Тази, нашата страна в никакъв случай няма да се оправи.

Препълнена е с хора със забележителен разсъдък - доста невисок. Или с висок, само че отказали се изобщо да мислят.

Защото и другояче хора с искания за просветеност, а освен куцо и сакато се умилява по какъв начин е открит Сашко и по какъв начин детето сам-самичко е оцелявало цели 9 дни.

П-Р-О-С-Т-О-Т-И-Я!

Глупост на квадрат!

.Я да ви запитвам вас по какъв начин 9 дни през ноември се оцелява в планина Голо бърдо (между Перник и Червена могила), по какъв начин се прекосява тя през ноември на 1000 метра надморска височина (ако беше по шосето, щяха да го видят), по какъв начин се живее дни наред с мокри облекла, с мокри обувки, а за край - и без обувки при нулеви и поднулеви температури.

3, 4, 1, -1, 0, 1, 6, 5, 9 - това са минималните температури през тези дни за Радомир. За планината Голо бърдо и рида й - на 1100 метра височина ги намалете с най-малко 6 градуса.

Ако не знаете: при мокри облекла топлоотдаването е доста по-високо от нормалното. Първото изискване за оцеляване е да намерите относително изсъхнало място, неотложно да се съблечете гол и да си изстискате облеклата си с всички сили. Хм, детето не го е предписание (а и какви сили има едно 12-годишно дете?!).

.И по какъв начин по този начин няма тежки измръзвания, и по какъв начин голите стъпала не са засегнати с изключение на с няколко драскотини, въпреки че задачите би трябвало да са в кръв, рани, със забити тресчици и надълбоко гноясали.

И по какъв начин се оцелява толкоз дни без храна, освен това за детски организъм, който още на четвъртия ден при физически натоварвания ще колапсира без калориите. Или Сашко е ял шума като хранителна добавка за културисти цели 9 дни, а?

---------------------------------

Я се пробвайте вие, вие, а не филанкишията, да издържите даже три дни в тези условия.

С мокри облекла през нощта на вашия балкон - цялата нощ на нулева температура. Пък даже и с топли питиета. Дори и с алкохолни градуси.

Гарантирам Ви, няма да устискате!

Само подготвян особено човек би могъл да се оправи.

----------------------------------

Само за кръговиден простак и за оня, за който " по малкия екран споделиха " значи неподправена и цялостна истина, казусът със " загубването " на Сашко е неоспорим.

Всеки с малко мозък в черепната си кутия ще се изсмее на приказките, че аутистите са хора с неземна устойчивост. Господи!

Какви нелепости творят и медии, и " специалисти ", и политици!

.Факт е, че детето се откри на практика незабавно откакто бащата разгласи премията от 100 000 лв.. И нито час по-рано. Защото 100 000 лв. ще разприказват всевъзможни езици.

-------------------------------------

" Утре е деня в който ще се откри това дете, триумф доброволци! " - това е споделено ден по-рано от намирането на Сашко в групата " Намерихме Сашко ".

Споделено е от човек, който се показва за чиновник на Специализирания отряд за битка с тероризма. Действително има човек - чиновник с такива имена. Дали той е създателят или някой употребява имената му - към този момент не знам.

" Търсете от Червена могила на изток, при започване на Голо бърдо " - и това е споделено там. В деня на намирането.

----------------------------------------

Спирам до тук...

Човешката нелепост и наивинитет са безгранични. Особено когато медиите я подгряват или напряко я създават, както в този случай.

За мен е изцяло несъмнено, че Сашко е държан някъде и изкаран сутринта от това " някъде ", с цел да бъде открит.

Търсещите, да вземем за пример Христо Кадурин настояват, че мястото на намирането няколко пъти е претърсвано, включително с термокамери и с дронове, само че до съкровения миг не са откривали нищо.

.И няколко въпроса към Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата!

1. Имало ли е позвъняване от неизвестен източник да търсят край Червена могила към Голо бърдо и с задоволително конкретика за нещо от фамилния обичай, което било споделено пред анонимния обаждащ се от Сашко (Да)?

2. Прегледани са всички видеозаписи от камерите към изхода от Перник към Радомир и камерите в на входа, в Радомир и на изхода от него, както и тези в Червена могила за транспортните средства, минали оня ден на изгубването (Не)? Ще ги прегледате ли, ще ревизирате ли притежателите на всички коли и съществуването на престъпно проявени лица измежду тях?

3. Какво откриха инспекциите на полицията в квартали на София, Перник и Радомир?

4. И някой от вас, " обществеността ", дето я взимат и я вършат на зелен хайвер прави ли връзка сред изненадващата акция против педофилите, каквато не е имало у нас в никакъв случай в последните десетилетия и изгубването на Сашко?

5. Какво се знае за майката в Англия и обкръжението й там? Какви са данните, получени от тамошните управляващи и за какво за тях се мълчи?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

БЕЛЕЖКА: Преди години едни студенти се " изгубиха " из Стара планини. Из Джендема. Търсиха ги хиляди, включително и с хеликоптери.

Намериха ги и народът тържествуваше!

Бяха изхарчени милиони. Естествено, заплатиха ги данъкоплатците, а не бащата на единия от тях- изтъкнат бизнесмен-милионер, спряган като локален олигарх.

Аз обаче за разлика от всички публицисти и медии не повярвах на евтината мелодрама - същата, която се разиграва и в този момент.

Лошото е, че и реакциите са същите! Еуфория! "

Григор Лилов / Facebook
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР