Публикацията от 4 януари в Свободна Европа“ за интеграцията на

...
Публикацията от 4 януари в Свободна Европа“ за интеграцията на
Коментари Харесай

Богомил Бонев побесня заради „Аз съм българче“: Това е планирано унищожаване на идентичност

„ Публикацията от 4 януари в „ Свободна Европа “ за интеграцията на имигрантите и стихотворението „ Аз съм българче “ не е персонално мнение, както се пробват да неглижират соросоидите “ – по този начин стартира пост във Facebook на някогашния вътрешен министър Богомил Бонев.
„ Това е детайл от „ Прозорецът на Овертон “.
Бяхме очевидци на национално изменничество при разногласието със РСМ за националната ни еднаквост, очевидци сме на цялостна приемливост към просръбската линия за обезличаване на българското в Европа и Съединени американски щати, очевидци сме по какъв начин същите национални предатели си избраха прокуратура, която не търси отговорност за закононарушенията на Кирил Петков, Весела Чернева и останалите към българските национални ползи.
Свидетели сме по какъв начин се обезличава българската история в Европа и Съединени американски щати, по какъв начин очевидният безродник, конфигуриран за боен министър, желае да трансформира образованието ни. Вече живеем доста от струващите ни се неуместни хрумки, които се оказаха част от „ Прозорецът на Овертон “. Истанбулска спогодба, еднополови бракове, скоро и инцест можем да чакаме.
Българите с право се подвигнаха против следващото посягане. Опитите на МОН и соросоидите това да се показа като подправена вест са нелепи, израз на боязън и стъписване от силата на реакцията. Същите детайли на един плануван развой за изтриване на българската история и памет са самото съществуване на учители като някой си Джасим, семейство Янакиеви и други безродници.
Същото е и с създателите на многочислените тълкования на българската история в учебниците, одобрявани от МОН. Да не приказваме за цялостното неглижиране на българската просвета.
Реакциите ни на отвращение са дори прекомерни меки. Те са единствено реакции на културно и историческо равнище. С ниската начетеност дори се глумим. Необходима е гневна политическа реакция, тъй като процесът е политическа асимилация и обезличаване на народа на тази територия.
Това, което ни предизвикват, е планувано заличаване на еднаквост. И нуждата тъкмо в този момент да се намерят политически съпротивителни сили не минава през съществуващата съпротива.
Не се ангажирам да показвам кой е предназначен да поведе хората. Но те към този момент са разбрали, че в такива исторически моменти се раждат личностите. Дано към този момент забележим кой ще ни поведе! Защото инертното публично мнение на две генерации, съзнателно опростачвани, не може да излъчи подобен лидер. И това е същинската демографска рецесия “, предизвести Богомил Бонев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР