Публиката определя трудността на предизвикателствата към звездите Жребий, изтеглен на

...
Публиката определя трудността на предизвикателствата към звездите Жребий, изтеглен на
Коментари Харесай

Жребият реши кой срещу кого в четвъртфиналите на #WINMYBET

Публиката дефинира компликацията на провокациите към звездите

Жребий, изтеглен онлайн на уеб страницата разпредели звездните тимове, които ще се изправят в невиждани досега трибои в четвъртфиналите на онлайн риалити формата #WINmyBET.

Шестнайсетте звезди са разграничени по двойки в осем тима и жребият дефинира кой тим против кой ще се изправи в този стадий на с WINmyBET Турнира. Във всеки конфликт на живот и смях, тимовете ще премерят сили в три поредни провокации. В някои от тях ще вземат участие по един човек от тим, в други ще се борят двама против двама. Победител ще бъде тимът спечелил най-малко две от трите провокации и единствено той ще продължи към идващия стадий в шампионата. На финала ще остане единствено една звездна двойка - кралете на Турнира.

Публиката също ще се включи в надпреварата като гласоподава за своите любимци с персоналните си, които всеки регистриран консуматор на уеб страницата winmybet.bg получава. Броят на гласовете за даден звезден тим може да донесе на тима ненадейно преимущество пред техните противници. Зрителите, които познаят спечелилите в дуелите, ще завоюват спомагателни wincoin-и, а тези, които съберат най-вече от тях – ще завоюват и специфичните награди от WINBET.

Отборните борби стартират на 28 октомври 2021 година в 19:00 ч., когато Константин & Фънки ще се изправят в пикантен трибой против двойката на екрана и в живота Алекс и Дани Петканови, а фолк-рап изтребителят Диона и нейната отборна партньорка Джулиана Гани ще се състезават против дуета на Тита и новият участник във формата, моделът Златка Димитрова.

На 4 ноември ще са останалите два дуела от четвъртфиналите на #WINmyBET, в които Тото от „ Скандау “ и Сами Хоссни ще премерят сили с поета-телевизионер Илиян Любомиров и рапъра 100 Кила, а двойката Юлиян Вергов и Биляна Йотовска ще би трябвало да преодолеят съпротивата на фолк-легендите Азис и Алисия.

Всички конфликти ще бъдат излъчени онлайн и извънредно на уеб страницата, където е оповестена и цялостна информация за тимовете, идните дуели, горещи вести за участниците в онлайн реалити формата и препоръки на експертите-типстъри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР