Публичното излъчване на телевизионна или радио програма няма да е

...
Публичното излъчване на телевизионна или радио програма няма да е
Коментари Харесай

Без телевизия и радио в автобуси, ресторанти и барове, ако не са си платили?

Публичното лъчение на телевизионна или радио стратегия няма да е допустимо, в случай че излъчващата я компания или канал не са съгласни. Това плануват промени в Закона за авторското право и сродните му права, импортирани от депутатите от ГЕРБ Данаил Кирилов и Анна Александрова, дружно с сътрудника им от „ Обединени патриоти “ Емил Димитров-Ревизоро.
Като претекст за това решение вносителите показват съблюдаване на евродиректива 2006/115/ЕО, както и на Римската спогодба. Депутатите показват и, че с новия текст ще бъдат предпазени правата на притежатели на интелектуални артикули, които не са давали единодушието си да бъдат предавани обществено при избрани условия.
Всъщност и в настоящия закон има отбрана – телевизионна компания може да откаже обществено лъчение на програмата си тук-там, които желаят " входна такса ". С други думи, става въпрос най-много за избрани заведения. При новия текст към този момент всевъзможни заведения - даже такива, при които не се желае входна такса, могат да се окажат със спрени телевизионни стратегии, в случай че не си платят. Появява се и друга догадка - в случай че пътувате в рейс, може да е на безшумно, тъй като радиото е забранило на превозвача да го излъчва.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР