Публичните словесни и рекламни престрелки между бившите Шакира и Пике

...
Публичните словесни и рекламни престрелки между бившите Шакира и Пике
Коментари Харесай

Шакира сложи вещица срещу къщата на свекърва си

Публичните словесни и рекламни " престрелки " сред някогашните Шакира и Пике не стихват. Певицата несъмнено мощно разбуни духовете с песента си за възмездие към раздялата им, провокирана от неговата извънбрачна връзка с 23-годишната Клара.

Шакира и Жерар Пике разгласи края на 11-годишната си връзка посредством взаимно изказване предходната година, само че това е последното нещо, което двете международни звезди направиха нещо дружно. След това започнаха нападките, като първият изстрел бе насочен от Шакира.

В песента, носеща ѝ към този момент милиони, певицата загатва новата другарка на Пике - Клара Чиа Марти, както и някогашната ѝ свекърва Монсерат Бернабеу, за която пее, че живее в къщата против нейния дом. В шлагера си певицата изяснява, че Пике я е оставил със свекърва ѝ за комшия и задължения към данъчните служби.

След излизането на песента, която чупи върхове в интернет, Шакира сложи фигура на магьосница в действителен размер на балкона на дома си, който гледа към дома на майката на Жерар. Не единствено това, само че и въпросната ария върви мощно и без спиране от вкъщи на Шакира, като цялата местност има опция да е очевидец на протичащото се.

Бернабеу е помолила един от чиновниците на Шакира да обърне вещицата, с цел да не гледа към къщата ѝ, написа life.dir.bg.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР