Pte King е изправен пред общо осем различни обвинения, вариращи

...
Pte King е изправен пред общо осем различни обвинения, вариращи
Коментари Харесай

Травис Кинг: Американски войник, който избяга в Северна Корея, е засегнат от изображение на малтретиране на деца и обвинения в дезертиране

Pte King е изправен пред общо осем разнообразни обвинявания, вариращи от дезертиране, нахлуване и непокорство.

Той беше упрекнат, че е склонил консуматор на Snapchat през юли да „ умишлено и непринудено създава детска порнография “, съгласно обвинителния лист на армията, а също по този начин беше упрекнат в владеене на неприлични изображения на деца.

Американската войска също повдигна обвинявания Pte King с непокорство за овакантяване въз основата си след вечерен час и пиянство на алкохол в нарушаване на разпоредбите на армията.

Третото му обвиняване е дезертиране, защото армията сподели, че Pte King е напуснал поста си в Южна Корея с желанието да напусне вечно „ и остана по този начин отсъстващ в дезертиране до към 27 септември 2023 година “.

Pte King, който се причисли към армията през януари 2021 година, преди този момент беше изправен пред две обвинявания за нахлуване в Южна Корея.

< p class= " sdc-article-related-stories__link-text " > Северна Корея е изпратила „ 1000 контейнера с оръжия “ на Русия за война в Украйна, споделя Белият дом

Той се призна за отговорен в нахлуване и заличаване на обществото имущество за щета на полицейска кола по време на дрънканица с хули против корейци, съгласно правосъдни документи.

Вместо да заплати санкция, Пте Кинг избра повече от месец задържане в Южна Корея и трябваше да изправени пред дисциплинарни дейности в Съединени американски щати след освобождението си.

Той обаче напусна интернационалното летище в Сеул и отиде на цивилна обиколка на границата, откъдето по-късно спринтира в Северна Корея.

Прочетете още от Sky News:
Съединени американски щати смъкват ракети, „ евентуално “ ориентирани към Израел
Буря Бабет: Коли потопени в „ 12 часа заличаване “

Изображение: Американската войска повдигна осем разнообразни обвинявания против 23-годишен, откакто се завърна от Северна Корея

Семейството на Пте Кинг е наело юридически екип, в това число Франклин Розенблат, който служи като водещ юрист по време на производството против Боу Бергдал, сержант, който беше държан от талибаните пет години по-късно овакантяване на поста в Афганистан през 2009 година

„ Благодарен съм за невероятния юридически екип, който съставлява моя наследник, и чакам с неспокойствие синът ми да прекара деня си в съда “, Клаудин Гейтс, 23-годишният майка, сподели в изказване.

Тя сподели още: „ Човекът, който отгледах, мъжът, който оставих в подготвителния лагер, мъжът, който прекара празниците с мен, преди да се разпределя, не пиеше.

„ Една майка познава сина си и имам вяра, че нещо се е случило с моя, до момента в който е бил ситуиран.

„ Армията даде обещание да проверява случилото се в лагер Хъмфрис и аз очаквам резултатите. “ < /p>

Редникът беше освободен от Северна Корея след договаряния с присъединяване на шведското държавно управление, което го извади от Китай и го съобщи на посланика на Съединени американски щати.

Пте Кинг беше превозен във военна болница в Тексас на 28 септември за медицински прегледи, в това число за психологичното му здраве.

Новинарската организация на Северна Корея по-рано твърдеше, че Pte King е пресякъл границата заради „ неприятно възприятие против нечовешко малтретиране и расова дискриминация “ в американската войска. < /p>

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР