Психолозите съветват да им обърнете внимание и да коригирате поведението

...
Психолозите съветват да им обърнете внимание и да коригирате поведението
Коментари Харесай

6 грешки на жените, заради които мъжете спират да ги обичат

Психолозите поучават да им обърнете внимание и да коригирате държанието си допустимо най-скоро

Съществуват някои женски неточности, които са несъмнено са в положение да разрушат всяка връзка. Психолозите поучават да им обърнете внимание и да коригирате държанието си допустимо най-скоро.
Мнозина са чували, че мъжете обичат кучките и напущат положителните дами. Психолозите обаче припомнят, че всичко е положително единствено в умерени количества.  Ето най-грубите неточности, които би трябвало да избягвате.

Прекомерна самостоятелност
Има дами, които цялостен живот живеят по тази стратегия, тъй като по този начин им е по-удобно. Мъжете не схващат това, по тази причина не могат да бъдат с такава жена дълго време.  
За множеството мъже грижата за дамата им е нужда. Да, тя може да бъде самостоятелна, да речем, в правенето на пари, само че мъжът въпреки всичко желае да се усеща като рицар, мощен и самоуверен. Един слаб и безгръбначен мъж ще бъде благополучен да живее с жена, която прави всичко сама. Но пък подобен сътрудник несъмнено няма да подхожда на уверена дама и тя няма да се схваща с него.

Прекалена угриженост за мъжа
Вие вършиме всичко сами, само че се грижите и за мъжа. Един слаб мъж ще се усеща в парадайса. Един естествен и мощен мъж няма да понесе подобен режим. Разбира се, първоначално той ще се опита да припише това държание на обич и усеща, само че доста скоро ще осъзнае, че не е по този начин.
Хиперзагрижеността се показва в непрекъснато предпочитание да бъдеш близо, в пресилено предпочитание да окажеш помощ, да се погрижиш, да предложиш нещо. Рано или късно всеки естествен мъж ще стартира да построява стени и да измисля аргументи по някакъв метод да се отдалечи от такава жена.
Много дами стартират да се държат по този метод, когато се уплашат, че мъжете им не ги оценят задоволително. Подобно държание обаче няма да докара до нищо положително, а единствено ще форсира раздялата.

Не харесвате себе си
Този риск важи в по-голяма степен за тези, които са във връзка отдавна. Неприязънта към самия себе си се показва в занемаряване и неверно приоритизиране: „ Първо децата, по-късно супата, по-късно чистенето, по-късно брачният партньор и по-късно... вероятно аз. “

Често дамите си фантазират, че след раждането на дете или след сватбата към този момент няма потребност да се грижат за себе си, тъй като мъжът няма да отиде на никое място. Но благополучен брак ще има единствено, в случай че продължите да грижите за себе си и да се доближавате оптимално до положението, в което сте били, когато вашият мъж се е влюбил във вас. Винаги би трябвало да сте собствен личен приоритет.

Взискателност 
Дама без никакви условия може да получи неприятна изненада - мъж, който лежи на дивана и не прави нищо. От друга страна, в случай че изисквате прекалено много, можете да изплашите евентуален верен сътрудник.
Трябва да има условия, само че те би трябвало да са постижими, справедливи. Ако сътрудниците изискват доста един от различен, в случай че самите те не влагат в връзките, рано или късно възприятията им ще изчезнат.

Променливост на настроението
Мъжете могат да понасят измененията в настроението на дамите. В актуалния свят всеки знае, че една жена може да изпита прочувствени проблеми заради циклични промени в тялото. И в случай че това не е операция, а в действителност промени в настроението, които зависят от справедливи аргументи, тогава нищо не заплашва връзката ви.
Ако настроението ви скача нагоре-надолу, като на влакче на ужасите, не всеки мъж ще може да го изтърпи. Дори не това, че сте променливи и импулсивни, е още по-страшно, а това по какъв начин го представяте. Истеричното държание е най-хубавият метод да се отдалечите от мъжа от себе си.

Ревност 
Ако обичаният си кореспондира с дами в обществените мрежи, тогава всеки ще ревнува. Ако той не направи нищо сходно, няма потребност да му вършиме разпити къде е бил, с кого, по какъв начин и за какво.
Доверието е най-важното нещо, тъй че в случай че мъжът ви не е направил нищо, с цел да го унищожи, тогава няма потребност да го притеснявате с въпроси за какво е просрочен на работа.

Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР