Психични проблеми на мъжа най-вероятно са причината за убийството и

...
Психични проблеми на мъжа най-вероятно са причината за убийството и
Коментари Харесай

МВР за жестокото убийство и самоубийство в Пловдив: Психични проблеми, а не ревност стоят зад трагедията!

Психични проблеми на мъжа най-вероятно са повода за убийството и последвалото самоубийство в Пловдив през вчерашния ден. Това сподели пред публицисти в Пловдив шефът на ОДМВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков.

"Версията за възникването на случая към момента се обяснява, само че най-вероятно се касае за здравословен проблем при мъжа”, уточни Илков.

Нямало никакви данни досега за любовен триъгълник и за любовни история на единия от двамата. По думите на старши комисар Илков мъжът, на 32 години, първо е умъртвил с кухненски нож жена си, а по-късно се е самоубил.

Тепърва ще се открива дали младият мъж е имал психологични проблеми, дали се е лекувал и дали е търсил лекарска помощ. И двамата нямат никакви престъпни прояви. Няма и никакви данни да са имали финансови проблеми, разясни старши комисар Илков.

"По данни от съседите сред двамата не е имало никакви кавги, те не са ставали очевидци на такива”, сподели Илков. Близките на мъжа пък настояват, че той няма здравословни проблеми.

Детето е обгрижено, среща се у брата и жена му и е в положително положение. Обстановката към момента се обяснява, чакат се и резултатите от аутопсията.

Припомняме, че по-рано през днешния ден прокуратурата излезе с разтърсващи детайлности към убийството. Труповете и детето са били открити от брата на мъртвия мъж.

Преди обяд на 15.03.2018 година братът на 32-годишния Р.Х. получил позвъняване на мобилния си телефон от дамата, с която последният съжителствал, само че не могъл да отговори на позвъняването. Впоследствие опитал неколкократно да се свърже с нея по телефона, само че тя не дала отговор на повикванията. Опитал да се свърже и с брат си, само че той също не дал отговор.

Поради това, към 15,30 часа, той отишъл до жилището, който брат му обитавал дружно с 29-годишната жена и 13-месечната им щерка. Опитал да отключи входната врата, само че открил, че отвътре на бравата е подложен ключ. От вътрешността на жилището се чувал детски рев. Братът на Р.Х. незабавно потърсил ключар и подобен дошъл пред жилището, като открил тройно заключване на входната врата на жилището, само че съумял да я отключи, макар поставения отвътре на вратата ключ.

При отваряне на входната врата, ключарят и братът на Р.Х. видели мъртвец на човек в стаята, ситуирана против вратата. Братът на Р.Х. се ориентирал по рева на детето къде се намира то и го взел. Двамата излезли от жилището. В 16,08 часа ключарят подал сигнал в дежурната на І районно управление (на МВР) при ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, а в 16,10 ч. - и на телефон 112.

Незабавно след приемане на сигнала, е бил образуван екип от проверяващи от ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, който посетил мястото на случая. Прозорците и балконските порти на жилището били затворени. Жената била открита лежаща по тил с порезна рана на шията и защитни порезни рани по ръцете. Мъжът лежал по лице, като в дясната си ръка държал огромен кухненски нож, забит в шията му. Пристигналият екип на незабавна помощ установил настъпване гибелта на мъжа и дамата.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР