Психиатър, който е лекувал един от най-опасните затворници във Великобритания,

...
Психиатър, който е лекувал един от най-опасните затворници във Великобритания,
Коментари Харесай

„Най-опасният затворник“ в Обединеното кралство, който живее под земята в стъклена кутия, „трябва да бъде освободен“, казва психиатър

Психиатър, който е лекувал един от най-опасните пандизчии във Англия, държан в стъклена кутия в затвор, наименуван „ Monster Mansion “ съобщи, че килърът би трябвало да бъде освободен.

Робърт Модсли сега излежава доживотна присъда в HMP Wakefield, където остава в изолираност. 70-годишният мъж е в пандиза от 21-годишна възраст за убийството на наказания развратник на деца Джон Фарел през 1974 година, преди по-късно да убие още трима души зад решетките.

Модсли държи върха за най-вече дни, прекарани в изолираност в 16 500 дни и е най-дълго излежалият затвор в английската престъпна история след килъра на маврите Иън Хънтли. Той е заровен в килия надълбоко в недрата на пандиза, която съгласно известията е с размери 18 на 15 фута, и му прекарват храна през дребен разрез на стоманената врата, обгърната в Perspex.

Убиецът има един час извършения дневно, оградени от шестима пазачи. Прякорът му идва от килията му, за която се твърди, че има необикновена аналогия с Ханибал Лектър след твъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР