Прясно избраният народен представител от плевенската листа на БСП принуждавал

...
Прясно избраният народен представител от плевенската листа на БСП принуждавал
Коментари Харесай

Червеният депутат Илиян Йончев тормози сексуално студентки от МУ-Плевен, проси си домашно порно.

Прясно определеният депутат от плевенската листа на Българска социалистическа партия принуждавал студентки от Медицинския университет в родния си град да го обслужват полово в случай че желаят да завършат.

Във времето, когато не търка парламентарната банка, аленият политик заема дръжността Ръководител направление „ Секретариат, европейски стратегии и планове “ в МУ-Плевен и в това си качество дава отговор за обезпечаването на юридическия статут на образователното заведение. Позицията му давала неограничена власт да коли и беси, настояват осведомени с житие-битието му.

На публицистичната ни поща постъпи меко казано объркващ сигнал, подписан от плевенчанка на име Малинка Пенчева. Жената е засякла извратен чат сред щерка си, която е студентка в МУ-Плевен и лице, записано в указателя на телефона й като G-n Yontchev 1. Това, съгласно нея бил националният представител от БСП-Плевен Илиян Йончев.

" Този човек тормози щерка ми с неприлични предложения за полови контакти. Прави го онлайн като я види и в интернет също ", написа озлочестената майка. " В края на първи курс щерка ми имаше проблем с документите и се обърна по съответния ред към Йончев. Той я увери, че ще реши въпроса, само че през цялото лято я засипваше с неприлични оферти и предложения да се видят на саме. Директно й е казвал, че студентстването й зависи от неговия автограф и тя да си решавала дали желае да се дипломира като доктор или да си остане сервитьорка. На този човек не му пука, че има семейство и че е политик и народен представител. Държи се гаменски и цинично ", оплаква се жителката на гр. Плевен.

 



От скрийншотите (чиито оригинали съхраняваме в редакцията) се вижда, че фотографията на подателя (която сме заличили според условията на GDPR) поразително наподобява на депутата. Съдържанието приказва единствено за себе си. G-n Yontchev 1 пита дъщерята на госпожа Пенчева какво е решила и очевидно се нервира на отговора, че момичето си има сериозен другар. На собствен ред депутатът пита белким образованието й не е задоволително сериозен въпрос и прецизира, че е мъж с достолепие, който не обича да си играе на " иди ми, пристигна ми ". Уверява я, че връзките им ще бъдат " съществено дискретни ", тъй като имал семейство, брачна половинка и наследник, само че това не било спънка. В припадък на чувственост пита студентката с какво е облечена и упорства тя да отиде в тоалетната, с цел да му прати голи фотоси.

Мръснишката заигравка с 20-годишното девойче не била казус за Йончев, твърди ни подателката на сигнала, който се заканва да подава в полицията. " От щерка ми разбрах, че поддържал интимни контакти с още 4 студентки, една от тях даже му била нещо като публична държанка. Момичето се казвало Магдалена и родителите й са в София. Той се възползва от това, че детето е самичко в непознат град и побързал да я изнуди. Казвал още, че в случай че студентките не спят с него щял да ги скъса на изпитите тъй като ректорът проф. Горчев му е кум и единствено една негова дума била задоволителна ", твърди ни госпожа Пенчева.

Наши източници от Плевен потвърдиха, че Йончев си имал полуофициална конкубинка, 23-годишната Маги Миланова, студентка в МУ-Плевен. Въпреки, че е женен за доктор Йоана Йончева, която между другото в миналото също забременил на студентската пейка, и има наследник в предучилищна възраст, националният представител бил скъсал синджира и нахално показал младия си трофей в плевенските заведения за хранене и питейни заведения. Той не се свенял да води невръстната държанка на партийни сбирки до момента в който брачната половинка му се труди в болничното заведение, описват погнусените му съграждани.

Но това било единствено върхът на айсберга. Плевенските клюкари, на които не желаем да повярваме, редят, че Йончев бил част от перверзно общество на богати и свръхосвободени локални баровци, които се наслаждавали на групова цялостна стратегия в дискретната и първокласна конюнктура на арт хотел, благосъстоятелност на различен разбогатял застаряващ социалист.

Авер в груповия секс му бил съпартиецът и зам.-шеф на общинския  съвет в Плевен Бойко Тодоров, който самичък се хвалел, че е върл суингър. Тодоров бил царят на публичните поръчки и бързите заеми, и разумно нарушавал брачния си обет със странични забежки. На тази основа дружбата му с Йончев крепнела от ден дневно и двамата диплели порочни партийни схеми във времето, когато не консумирали любовта на девойки в прокурорска възраст. Компания им правели още дузина плевенчани от сой, някои с доста положително име в бизнеса и политиката.



Закъсалите с учението бъдещи докторки от МУ-Плевен получавали номер на хотелска стая, където трябвало да се явят привечер и да вземат присъединяване в извратените оргии на бесепарите. Дали на тези соарета хубавиците са внасяли кокаин и амфетамини е въпрос в прерогативите на способените органи.



Авторката на сигнала против Илиян Йончев хвърля светлина и върху въпроса от къде един редови депутат и служител има пари да живее като дубайски шейх-многоженец и да води младите си държанки по екзотични дестинации, с които след това да парадира пред сътрудниците си. В университета се говорело, че господин депутатът вземал тлъсти рушвети от задграничните студенти с цел да преминат в по-горен курс. Но тъй като бил " свестен и търпелив ", от българките не желал пари, а единствено интимни милувки и секс.



Ние се надяваме полицията и прокуратурата да погледнат съществено на сигнала и в случай че си открият нарушавания, депутатът Илиян Йончев да понесе отговорност.

Моралната страна на проблема е толкоз красноречива, че всеки коментар е непотребен. Но около разюздания манталитет на следващия разгонен управник прозира злокобна корупционна скица в опазването на здравето. Лекарската специалност е една от най-благородните и в същото време виновни. Да дадеш здравна тапия на някакви разпоретини, преспали с чичко-паричко от Народното събрание е еднакво на ликвидиране. Защото на следващия ден здравето на нашите деца и родители ще бъде в техните ръце.

*

Жалба

Срещу Илиян Йончев, народен представител от БСП-Плевен

Казвам се Малинка Пенчева, родом от Полски Тръмбеж, в този момент живуща в гр. Плевен. Изпращам Ви чат сред депутата от БСП-Плевен  Илиян Йончев и щерка ми, чието име ще предам на полицията. Тя е студентка втори курс в МУ-Плевен. Там Йончев е върховен административен началник. Този човек тормози щерка ми с неприлични предложения за полови контакти. Прави го онлайн като я види и в интернет също. В края на първи курс щерка ми имаше проблем с документите и се обърна по съответния ред към Йончев. Той я увери, че ще реши въпроса, само че през цялото лято я засипваше с неприлични оферти и предложения да се видят на саме. Директно й е казвал, че студентстването й зависи от неговия автограф и тя да си решавала дали желае да се дипломира като доктор или да си остане сервитьорка. На този човек не му пука, че има семейство и че е политик и народен представител. Държи се гаменски и цинично. От щерка ми разбрах, че поддържал интимни контакти с още 4 студентки, една от тях даже му била нещо като публична държанка. Момичето се казвало Магдалена и родителите й са в София. Той се възползва от това, че детето е самичко в непознат град и побързал да я изнуди. Казвал още, че в случай че студентките не спят с него щял да ги скъса на изпитите тъй като ректорът проф. Горчев му е кум и единствено една негова дума била задоволителна. В университета се приказва, че господин депутатът вземал пари от студентите от чужбина с цел да преминат в по-горен курс. Но тъй като бил " свестен и търпелив ", от българките не желал пари а единствено интимни милувки и секс. Аз всичко това се наемам да го предам в полицията под формата на тъжба тъй като няма да разреша някой да се гаври с детето ми даже той да е политик и народен представител.

Източник:

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР