Прясно асфалтираното Коматевско шосе е разкопано - на това се

...
Прясно асфалтираното Коматевско шосе е разкопано - на това се
Коментари Харесай

Разкопаха новия асфалт на Коматевско шосе

Прясно асфалтираното " Коматевско шосе " е разкопано - на това се натъкна през днешния ден кореспондент на Plovdiv24.bg . Точното място - кръстовището с улиците " Захаридово " и " Лозарска " и в непосредствена непосредственост до базата на футболен клуб " Ботев ". За повече информация потърсихме Йордан Гълъбов от ВиК. Ето какво изясни той:

" В този сектор се прави рехабилитация на улица " Лозарска ". Засегнати са и наши мрежи и би трябвало да ги възстановим. В тази връзка под новия асфалт на " Коматевско " бяха останали наши кранове и се наложи да разкопаем, а когато разкопахме, породи и спешна обстановка - открихме теч, който е бил прикрит. Сега, когато се прави улица " Лозарска ", ще се възвърне и асфалтът на " Коматевско шосе ".

Трябваше това да се случи, с цел да се рехабилитира и " Лозарска ". Тя е план на огромна община за замяна на пътната настилка, а ние използвахме този миг да подменим една част от мрежата. Наистина се сътвори лек дискомфорт, само че нещата са под надзор. За първи път се получава да разкопаем новоасфалтирана улица ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР