Пряк сблъсък между войските на НАТО с армията на Русия

...
Пряк сблъсък между войските на НАТО с армията на Русия
Коментари Харесай

Путин: Сблъсък между НАТО и руската армия ще доведе до глобална катастрофа

Пряк конфликт сред войските на НАТО с армията на Русия е доста рискова стъпка и ще докара до световна злополука. Това съобщи съветският президент Владимир Путин по време на конференция след визитата си в Казахстан.

" Надявам се, че тези, които приказват за това, ще проявят здрав разсъдък, с цел да не подхващат сходни рискови стъпки ”, сподели съветският държавен глава в отговор на въпрос дали е допустимо НАТО да вкара войски на територията на Украйна, в случай че ситуацията на Киев стане пагубно.

Според него няма нужда да бъдат нанасяни масирани удари против Украйна, защото на напред във времето има други задания за разрешаване. Той акцентира, че Москва не си слага за цел унищожаването на Украйна.

„ Поражението на Украйна е въпрос на понятия, на правна техника. Всеки може да го разбере по друг метод. Фактът, че Крим стана обект на Руската федерация през 2014 година, проваляне ли е или не? Онова, което се случва в този момент в Украйна, е неприятно, само че в случай че Русия не бе подхванала нищо, щеше да получи „ същото, само че при доста по-лоши за нас условия ”, акцентира стопанинът на Кремъл.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР