PRP Плазмотерапия /PLATELET RICH PLASMA/е иновативен метод, при който се

...
PRP Плазмотерапия /PLATELET RICH PLASMA/е иновативен метод, при който се
Коментари Харесай

Иновативен метод за лечение на пародонтит

PRP Плазмотерапия /PLATELET RICH PLASMA/е новаторски способ, при който се употребява лична обогатена плазма на пациента.
Плазмотерапията се употребява в разнообразни медицински области-обща хирургия, травматология, пластична хирургия, дерматология, ревматология, естетична медицина, стоматология, трихология, сексология и други Това е единствената терапия, при която се употребяват естествените запаси на организма, като форсира процесите на регенерация по натурален метод и е изцяло безвредна за пациентите.
В стоматологията плазмотерапията разрешава локално стимулиране на регенеративните процеси на тъканите,като отстранява възпалението на пародонта започва механизма на естественото възобновяване на формата, структурата и предотвратява редуцирането на костната тъкан и нейното възобновяване при резорбция.
– Без риск от алергии
– Без риск от отменяне
– Без странични резултати във времето
– Дълготраен резултат
– Противопоказания – фебрилни положения, кръвни болести, неоплазми от всевъзможен темперамент.  Д-Р СВЕТЛАНА ТУКУСЕР-ПАПАЗЯН Действието на автоплазма се състои в образуването на нови капиляри и възстановяване на кръвоснабдяването и обмяната на веществата, като се предлага при следните диагнози :
– ПРОФИЛАКТИКА НА ПАРОДОНТОЗА
– ПАРОДОНТИТ
– ГИНГИВИТ /всички форми/
– АЛВЕОЛИТ
– ПЕРИИМПЛАНТИТ
– ОПЕРАЦИЯ/ЕКСТРАКЦИЯ/
– ОПЕРАЦИЯ/ИМПЛАНТИ/  Д-Р СВЕТЛАНА ТУКУСЕР-ПАПАЗЯН  ОСНОВНИ ЕТАПИ НА ПРОЦЕДУРАТА:
I стадий – Вземане на кръв от пациента в сертифицирана епруветка./лаборатория/
II стадий – Отделяне от кръвта на тромбоцитната плазма, посредством центрофугиране./кабинет/
III стадий – Инжектиране на получената плазма в проблематичната зона с лечебна цел./кабинет/
Първичен обзор и консултация – БЕЗПЛАТНИ, ИЗДАВА съдебна експертиза СЕРТИФИКАТ С НОМЕРА НА ЕПРУВЕТКАТА И С ДАТА НА ПРОВЕДЕНАТА МАНИПУЛАЦИЯ.
Вторичен и следващи обзор и консултация, след 21 ден /установени резултати/ – БЕЗПЛАТНИ  ДЕНТАЛНА КЪЩА “Д-Р СВЕТЛАНА ТУКУСЕР-ПАПАЗЯН ”
 

Алопеция, резултат след 2 процедури в интервала на 21 ден



Aлопеция
Д-р Светлана Тукусер – Папазян от 1984 година досега работи без спиране във Варна, като стоматолог известна на своите пациенти, като доктор Папазян. От 1993 година минава към частна процедура, а пре 2021 година включва в своята процедура и използване на Плазмотерапия, като спомагателна активност, с която сполучливо да оказва помощ на повече хора. Издаване на документ за осъществена активност   ДЕНТАЛНА КЪЩА
Д-Р СВЕТЛАНА ТУКУСЕР-ПАПАЗЯН
гр. ВАРНА, ул. ШЕЙНОВО 24
тел. за контакти: +359 876767880  /Viber, WhatsApp/
FACEBOOK 
FACEBOOK   /плазмотерапия/ * публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР