Прозорци, които не се отварят, климатици, които не работят, липса

...
Прозорци, които не се отварят, климатици, които не работят, липса
Коментари Харесай

Пътуване с БДЖ при 30°: Прозорците не се отварят, климатиците не работят

Прозорци, които не се отварят, климатици, които не работят, липса на вода, а от време на време и ток. След поредност сигнали от фенове на bTV за неприятни условия във влаковете наш екип се качи на инспекция.

Репортерът Леда Цветкова се качи на влака от София за Видин, с цел да ревизира каква е температурата

Качваме се във влака от София за Видин, 12:30 ч. е, а температурата на открито малко над 30°, макар че във влака климатика работи се постанова пасажерите да се возят при отворени прозорци, защото термометърът вътре демонстрира малко над 31°.

За пасажерите е проведен транспорт с рейсове

Често климатик въобще няма, споделя Ася Божилова, която постоянно употребява линията. На 10-ата минута от пътуването и тя отваря прозореца.

Не подобен шанс са имали пасажерите във влака Варна – София преди дни. При 37° без изстудяване прозорците не се отварят. Налага се пасажерите да ги подпират с бутилки и раници.

За това алармираха фенове на bTV

Транспортният министър Георги Гвоздейков дефинира обстановката като неприемлива и желае от управлението на железниците предложения за наемане на композиции за идната година.

За тази година обаче услугата няма по какъв начин да се усъвършенства, а през идната бихме могли единствено да наемем по-модерни композиции от други страни, изясни Гвоздейков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР